69.000 επισκέπτες στην Great Greek Exports and Trade της Διεθνούς έκθεσης Food Expo 2019 (φωτo)

Η Great Greek Exports and Trade καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος τη δυναμική συμμετοχή 40 και πλέον σημαντικών ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και των ποτών στην 6η διεθνή έκθεση FOODEXPO 2019 και την 5η Δ.Ε. OENOTELIA 2019 καταλαμβάνοντας 870 και πλέον τμ.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για άλλη μια χρονιά κατασκεύασε εντυπωσιακά περίπτερα δίνοντας έμφαση στην υψηλή αισθητική εξασφαλίζοντας έτσι ενα λειτουργικό εργαλείο στις συμμετέχουσες εξαγωγικές εταιρείες, προκειμένου να προβάλλουν επιτυχώς τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων με αγοραστές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE παρουσίασε κατά τη διάρκεια της FOODEXPO 2019 στο περίπτερο E33 του Hall 2 τη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD της οποίας η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει την αποκλειστικότητα για την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου και πολλοί επισκέπτες ενημερώθηκαν για το μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε επίσης για το πλούσιο επιχειρησιακό πρόγραμμα της GREAT GREAT EXPORTS AND TRADE που απλώνεται και στις 5 ηπείρους δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να προβάλουν τα προϊόντα τους με πολλά αλλά και εξειδικευμένα εκθεσιακά γεγονότα του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Η 6η FOOD EXPO είχε μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα -ποιοτικού επαγγελματικού κοινού συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες σημειώνοντας ρεκόρ επισκεπτών ξεπερνώντας τους 69.000 εμπορικούς επισκέπτες από 27.900 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης και προσέλκυσε περισσότερους από 2.900 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2019 & 2020 , περιλαμβάνοντας πάνω από 55 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ