Made in Greece τα Levinia Konyalian: Ανάλαφρα καφτάνια, χυτά φορέματα & παιχνιδιάρικα playsuits καλοκαίρι στη νέα συλλογή 2019

To ελληνικό καλοκαίρι και οι καθαρές γραμμές του κυκλαδίτικου τοπίου είναι οι αφορμές και η έμπνευση για τη δημιουργία της νέας συλλογής της Levinia Konyalian. 

Ακόμα και οι επιλογές των χρωμάτων και των υφασμάτων έχουν άρωμα Ελλάδας και είναι τόσο χαρακτηριστικές όσο και η ελληνικότητα που έχει το ίδιο το brand.

Οι ντελικάτες γάζες, το φίνο βαμβάκι και τα αέρινα φυσικά υλικά αποτελούν το βασικό λεξιλόγιο ενός resort wear brand, όπου η πολυτέλεια κρύβεται σε κάθε λεπτομέρεια.

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, η Levinia Konyalian κάνει βουτιά στα ανήσυχα νερά του Αιγαίου και αναδύεται με κυματιστά βολάν και αφρογάλανα μοτίβα που διατρέχουν ολόκληρη την κολεξιόν. Μένοντας πιστή στα χρώματα του νησιωτικού τοπίου, το μαύρο, το άσπρο, το μπλε και το κόκκινο, αναμιγνύει τα ανάλαφρα καφτάνια, τα χυτά φορέματα και τα παιχνιδιάρικα playsuits που έχουν γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της με εμπριμέ μπλουζάκια που ταιριάζουν σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Στην καρδιά της νέας σεζόν κρύβεται μια αναπάντεχη συνεργασία ανάμεσα στη σχεδιάστρια και τον εικαστικό Σταύρο Αυγουστίδη. Οι δυο τους δημιούργησαν το «Aegean Boy» (Το Αγόρι του Αιγαίου), ένα τολμηρό μοτίβο εμπνευσμένο από τα κυκλαδίτικα ειδώλια, που προσθέτει ποικιλομορφία και ένα έντονο graphic touch σε μια εξαιρετικά θηλυκή κολεξιόν.

Η Levinia Konyalian πιστεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών. Μεγαλώνοντας σε μια πολυπολιτισμική οικογένεια με Αρμένικο υπόβαθρο, ξεκίνησε το ταξίδι της ως στυλίστας διασημοτήτων, προάγοντας την αυτοπεποίθηση των γυναικών και την αυτοέκφραση. Η ενασχόλησή της για περισσότερο από μια δεκαετία στο χώρο της Haute Couture την βοήθησε να αναπτύξει τη δική της ξεχωριστή οπτική και αισθητική, που αποτυπώνεται στο δικό της επώνυμο resort wear brand που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του καλοκαιρινού μινιμαλισμό και της αστικής άνεσης.

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ