«Easter is here»: Κυκλοφόρησαν σοκολατένια αυγά... δράκων αλά Game Of Thrones (βίντεο)

Η χριστιανική εορτή φέτος, ενδέχεται να έχει και… γεύση από Game of Thrones. 

Αρνί, κοκορέτσι, μαγειρίτσα, βαμμένα κόκκινα αυγά και... Game of Thrones! Ναι, η δημοφιλής σειρά της HBO που σπάει όλα τα ρεκόρ κατάφερε να παρεισφρύσει και στο χριστιανικό Πάσχα, καθώς εκτός του ότι τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου είναι προγραμματισμένα να προβληθούν εκείνη την περίοδο (πριν και μετά, με το πρώτο να παίζει στις 14 Απριλίου), κάποιοι διορατικοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν σοκολατένια αυγά εμπνευσμένα από τη σειρά.

Έτσι, αυτοί που λατρεύουν το GOT θα μπορούν να πάρουν και μια… κυριολεκτική γεύση από αυτό, μέσω των σοκολατένιων αυγών δράκων που ήδη κυκλοφορούν ακολουθώντας το «έθιμο». 

Η ιδέα ανήκει στην εταιρεία ντελίβερι φαγητού Deliveroo, η οποία δημιούργησε σοκολατένια αυγά δράκων, βάρους ενός κιλού, ύψους 20 εκατοστών, από Fairtrade λευκή σοκολάτα. Το καθένα, σκαλισμένο στο χέρι και -στη συνέχεια- βαμμένο σε τρία βρώσιμα χρώματα: πράσινο, κόκκινο και μοβ. Για όσους θέλουν να τα προμηθευτούν, θα πρέπει να απευθυνθούν στην ειδική προσωρινή υπηρεσία της Deliveroo, «Το Εκκολαπτήριο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ