Στο έλεος της κακοκαιρίας τα Χανιά - Κλειστοί δρόμοι, προβλήματα στις πτήσεις, φούσκωσε ο Κερίτης

Μετά τις πρώτες βροχές και τα πρώτα προβλήματα στην Κρήτη! 

Μπορεί τα καιρικά φαινόμενα να μην έχουν την ένταση εκείνων του Φεβρουαρίου που έπληξαν σχεδόν ανεπανόρθωτα το νομό Χανίων, ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα, από τη βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους.

Ο συνδετήριος δρόμος Φουρνέ - Σκινέ, που αναδείχθηκε σε "μονόδρομο" για τους κατοίκους του Αλικιανού και των γύρω περιοχών, μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Κερίτη, και στον οποίο είχαν γίνει εκτεταμένες εργασίες από συνεργεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων για να είναι προσπελάσιμος, φαίνεται οτι και πάλι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ομάδα από το τμήμα πολιτικής προστασίας της Αντιπεριφέρειας, πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση των προβλημάτων και οι πιθανές παρεμβάσεις που θα χρειαστούν, ενώ λίγο μετά τις 10:30 ελήφθη απόφαση για το κλείσιμο δρόμων στο δήμο Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθηγητές από το σχολείο του Αλικιανού, επικοινώνησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, ενημερώνοντας τον οτι το ποτάμι έχει φουσκώσει επικίνδυνα, ενώ ο δρόμος, Φουρνέ - Σκινέ, από τον οποίο διέρχονται τα σχολιικά λεωφορεία είναι πλέον απροσπέλαστος σύμφωνα με το flashnews

 

Στο Ηράκλειο και ειδικότερα στα Σταυράκια και στην ευρύτερη περιοχή, στις 10.30 το πρωί εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές. Τα φαινόμενα αναμένεται να εκτονωθούν αργά το απόγευμα, ενώ αύριο θα θα είναι πιο υποτονικά για να ν’ αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής.

«Φούσκωσε» ο Κερίτης και παρέσυρε τον αυτοσχέδιο δρόμο

Λίγες μέρες μόνο κράτησε ο αυτοσχέδιος δρόμος που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι της περιοχής στον Κερίτη στα Χανιά, μετά την πτώση της ιστορικής γέφυρας. καθώς οι ισχυρές βροχοπτώσεις τον παρέσυραν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ