10 χρονών έγινε ο.... Αντώνης Σρόιτερ & το γιόρτασαν στον Alpha - Ο επιτυχημένος γοητευτικός παρουσιαστής ειδήσεων σε τούρτα (φώτο)

Οι συνεργάτες του δεν θα άφηναν μια τέτοια επέτειο να περάσει έτσι

Ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ έκλεισε 10 χρόνια στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, και οι συνάδελφοι του δεν θα άφηναν μια τέτοια επέτειο να περάσει έτσι. Του ετοίμασαν μια υπέροχη έκπληξη:

Στην καθιερωμένη σύσκεψη για το κεντρικό δελτίο με επικεφαλής την Άρτεμις Δήμου, στήθηκε μία μικρή γιορτή. Οι δημοσιογράφοι Μίνα Βάρσου και Ελένη Λαζάρου κρατώντας μία τούρτα, που έγραφε «10 χρόνια μαζί»... εισέβαλαν στο γραφείο και έκαναν τον αγαπημένο παρουσιαστή να συγκινηθεί πολύ.

" Πέρασαν λοιπόν 10 ολόκληρα χρόνια. Από εκείνη την βουτιά στα βαθιά, και την ανάληψη του δελτίου ειδήσεων του Αlpha. Δέκα χρόνια στο δελτίο, στα μισά πρώτοι σε τηλεθέαση, χάρη στην καλύτερη ομάδα των ειδήσεων στη χώρα. Περνάει γρήγορα ο χρόνος. Ας ζούμε κάθε μέρα, με αυτά και αυτούς που αξίζουν. Ευχαριστώ για την έκπληξη!

Ps: περίεργο να είναι η μούρη σου σε τούρτα και να σε τρώνε με κουτάλι", έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ