Ξενοδοχείο με κρεβάτια - αυτοκίνητο: Απόψε αγάπη μου θα κοιμηθούμε στη Mercedes ή θες στην Jaguar; (φώτο)

Ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο της ιστορίας των διάσημων αυτοκινήτων

"Μπείτε μέσα και αισθανθείτε σα στο σπίτι σας", αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο υποδέχονται τους επισκέπτες τα δύο ξενοδοχεία το V8 Hotel Classic και το καινούργιο V8 Hotel Cologne @ Motorworld,  άνοιξε σε έκταση του πρώην αεροδρομίου Butzweilerhof της Κολωνίας.

Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους; Η ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και η χρήση διάσημων αυτοκινήτων μέσα στο χρόνο αναβιώνει στην διακόσμηση των ξενοδοχείων. Στο λόμπι, στα δωμάτια, στο εστιατόριο, όλοι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν έναν χώρο που θα λατρέψουν και θα τον κάνουν απόλυτα δικό τους.

Τα ντιζάιν δωμάτια V6 στο στυλ της εποχής του κλασσικού μοντερνισμού υπογραμμίζουν την ευρεία ποικιλομορφία του κόσμου των αυτοκινήτων με τα αντίστοιχα έργα τέχνης  και τις αποκλειστικές φωτογραφίες στους τοίχους.

Κανένα δωμάτιο δεν είναι ίδιο με το άλλο και.... τα κρεββάτια είναι διάσημα αυτοκίνητα όπως Mercedes και Jaguar.

Το V8 Hotel Cologne @ Motorworld, όπως είναι το όνομα του ξενοδοχείου, ανάμεσα στα 112 δωμάτιά του, έχει διαμορφώσει 10 θεματικά δωμάτια αφιερωμένα στην ιστορία και την κουλτούρα των αυτοκινήτων, με θέματα που ποικίλουν, από το «Henry Ford» έως το «Workshop» ή το «Car Wash», με την ανάλογη επίπλωση και εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα στα δωμάτια κατασκευάζονται από πραγματικά μέρη αυτοκινήτων για να γίνει το καθέ ένα από αυτά ένα ξεχωριστό έργο τέχνης.

Οι επισκέπτες των θεματικών δωματίων των ξενοδοχείων V8 , βυθίζονται στον δικό τους θεαματικό κόσμο.

 Στο νέο V8 Hotel Cologne @ Motorworld, υπάρχουν  πέντε σουίτες, που συνδέονται με ιδιωτικό γκαράζ, με ένα γυάλινο τοίχο να χωρίζει την κάθε σουίτα από το γκαράζ, δίνοντας τη δυνατότητα στον λάτρη του αυτοκινήτου να το σταθμεύει δίπλα του.

Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους πελάτες του στο λόμπι με κλασικά αυτοκίνητα, εξαρτήματα, αντλίες βενζίνης και ό,τι άλλο σχετίζεται με το αυτοκίνητο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ