Η γυναίκα που έκανε τις καμπύλες της φήμη & λεφτά σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση - Άσλεϊ Γκράχαμ for ever! (φώτο)

Μια αληθινή "American Beauty Star"

Ενώ εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο χύνουν τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο και ακολουθούν αυστηρές δίαιτες για να χάσουν βάρος, εκείνη έκανε τις πλούσιες καμπύλες της δόξα και χρήμα. Η Άσλεϊ Γκράχαμ επιμένει: Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη, θελκτική και σούπερ σέξι ακόμα κι όταν διαθέτει μερικά κιλά παραπάνω

Στην τελευταία εκπομπή για φέτος, στο αυτοβιογραφικό ριάλιτι American Beauty Star, το 31χρονο plus - size σούπερ μόντελ, έκανε μια εκπληκτική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Φόρεσε ένα υπέροχο ασημένιο , έξωμο φόρεμα με βαθύ σκίσιμο που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της.

Το συνδύασε με ασημί σανδάλια και με άψογο λευκό μανικιούρ και πεντικιούρ.  Με nude μακιγιάζ που τόνιζε τα χαρακτηριστικά της, τα μαλλιά της κάτω και διαμαντένια σκουλαρίκια η Άσλεϊ Γκράχαμ ήταν μία σούπερ - σέξι θεά.

Η Nebraska native διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό για μακιγιέρ. Οι νικητές makeup artists θα κερδίσουν πολλά δώρα και χρηματικό έπαθλο , αναφέρει η Daily Mail.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από το μοντέλο Κρίστι Μπρίνκλεϊ, τον φωτογράφο Γιου Τσάι, την ηθοποιό Λία Βάιάρ και τον διάσημο makeup artist Sir John. Η Άσλεϊ η οποία επίσης συμμετέχει στην κριτική επιτροπή δήλωσε:

"Θα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξουμε. Αυτή τη στιγμή δεκάδες πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες, έχουν ήδη υποβάλλει τις προτάσεις τους  για τον διαγωνισμό. Θα είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουμε τον καλύτερο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ