Ο Μικ Τζάγκερ αναβάλλει τις συναυλίες των Rolling Stones λόγω μυστηριώδους ασθένειας - "Ο μπαμπάς θα γίνει γρήγορα καλά" - λέει ο γιος του (φώτο)

Δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για την ασθένεια του

Ο Μικ Τζάγκερ αναγκάστηκε να αναβάλει τις συναυλίες που θα γίνονταν στα πλαίσια περιοδείας των Rolling Stones στις ΗΠΑ λόγω μυστηριώδους ασθένειας. Σε μια ανακοίνωστη του στο twiiter έγραψε:

«Λυπάμαι πολύ για όλους τους φίλους μας στην Αμερική και τον Καναδά με εισιτήρια. Μισώ πραγματικά το γεγονός πως σας απογοήτευσα. Είμαι συντετριμμένος γιατί πρέπει να αναβάλλω την περιοδεία αλλά θα εργαστώ πολύ σκληρά για να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό. Για άλλη μια φορά, ζητώ μια τεράστια συγγνώμη». 

O 19χρονος γιος του Μικ Τζάγκερ έγραψε κάτω από την ανακοίνωση του: "Σ' αγαπώ μπαμπά, θα γύρισεις πίσω (σ.σ. στη σκηνή) σύντομα"

Μία ανάλογη δήλωση από τον μάνατζερ των Rolling Stones αναφέρει:

«Δυστυχώς σήμερα οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή της επερχόμενης περιοδείας τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια, αλλά επιθυμούμε να καθησυχάσουμε τους φανς και τους λέμε να κρατήσουν αυτά τα υπάρχοντα εισιτήρια, καθώς θα ισχύουν για νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα». 

«Ο Μικ ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε περιοδεία αυτή τη στιγμή, καθώς χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Οι γιατροί έχουν συμβουλεύσει τον Μικ να ξεκουράστεί και αναμένεται να ανακάμψει ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», προσθέτει η ανακοίνωση ,

Οι διοργανωτές εκδηλώσεων AEG Presents / Concerts West επιβεβαίωσαν ότι όλα τα εισιτήρια θα ισχύουν για τις αναπρογραμματισμένες ημερομηνίες. Η περιοδεία θ ξεκινούσε από το Μαϊάμι στις 20 Απριλίου με πολλούς σταθμούς στις ΗΠΑ προτού κλείσει στον Καναδά στις 29 Ιουνίου. 

Το 2014 ο 75χρονος θρύλος της ροκ, είχε διαγνωσθεί με οξεία ψυχική διαταραχή στρες, μετά το θάνατο της Ελ Ρεν Σκοτ. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, δεν μπόρεσε να αντέξει το θάνατο της αγαπημένης του φίλης , της γνωστής σχεδιάστριας μόδας που κρεμάστηκε το Μάρτιο εκείνου του έτους, αναφέρει η Daily Mail.

Shock: In 2014, Mick was diagnosed with acute traumatic stress disorder in the wake of L’Wren Scott’s death, court papers revealed (the couple pictured together in 2012)

Τότε ο γιατρός του είχε συστήσει να μην ανεβεί στη σκηνή για ένα μήνα, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου που έγινε λόγω της διαμάχης 8 εκατομμυρίων δολαρίων ανάμεσα στο συγκρότημα και την ασφαλιστική εταιρεία του.'

Περισσότερα στοιχεία για την ασθένεια του Μικ Τζάγκερ δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ