Γερμανία: Συνετρίβη αεροσκάφος - Τρεις νεκροί -ανάμεσα τους η πολυεκατομμυριούχος συνιδιοκτήτρια της εταιρείας (φώτο-βίντεο)

Τα αίτια του δυστυχήματος μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Iδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Γερμανία με τις Αρχές της χώρας να επιβεβαιώνουν πως τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, ο πιλότος και δύο επιβάτες. Η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα ήταν μία από τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη .

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία το αεροσκάφος έξι θέσεων απογειώθηκε από τη Γαλλία με κατεύθυνση την γερμανική πόλη Egelsbach, όταν συνετρίβη κοντά στο Erzhausen σε έναν αγρό, 10 χιλιόμετρα νότια της Φρανκφούρτης.

Ναταλία Φίλεβα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, το αεροπλάνο Epic-LT της Φίλεβα συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Έγκελσμπαχ της Φραγκφούρτης-αμ-Μάιν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η DW

Μια υψηλόβαθμη πηγή της εταιρείας διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαινε επίσης ο πατέρας της συνιδιοκτήτριας Ναταλίας Φίλεβα, όχι όμως και ο σύζυγός της, ο γενικός διευθυντής της S7, Βλαντισλάβ Φίλεβ.

Η 55χρονη Φίλεβα συνόδευε τον πατέρα της στη Γερμανία όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία. Η Ναταλία Φίλεβα σύμφωνα με τη λίστα του Forbes είναι η τέταρτη πιο πλούσια γυναίκα στη Ρωσία με περιουσία 660 εκατομμύρια δολάρια.

Τα αίτια του δυστυχήματος μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ