Πέθανε η Τάλια Μάλετ, το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ στο «Goldfinger»

Έφυγε σε ηλικία 77 ετών... 

Η Βρετανίδα ηθοποιός, Τάνια Μάλετ (Tania Mallet), γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία  «Goldfinger» του 1964 (Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου) πέθανε χθες σε ηλικία 77 ετών.

Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου της. 

Η Τάνια Μάλετ ήταν γνωστή για το ρόλο της ως Τίλι Μάστερσον, το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Bondgirl) στην ταινία “ Goldfinger” στην οποία τον μυστικό πράκτορα υποδύθηκε ο Σον Κόνερι.

 Η Μάλετ ασχολήθηκε κυρίως με το μόντελινγκ ως μοντέλο για μπικίνι. 

Παρά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας, “ Goldfinger”, η οποία γενικά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ , η Μάλετ εγκατέλειψε την καριέρα στον κινηματογράφο. Αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν ένιωθε άνετα με την έλλειψη ελευθερίας κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας και ότι δεν πληρωνόταν καθόλου ικανοποιητικά. 

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το επίσημο κανάλι στο Twitter του James Bond, το οποίο διαχειρίζονται οι παραγωγοί της σειράς ταινιών σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

"Δυστυχώς, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι η Τάνια Μάλετ, που υποδύθηκε την Τίλι Μάστερσον στο "Goldfinger", πέθανε. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της θλιβερής περιόδου" αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ