Μadwalk 2019 : Ο Σάκης Ρουβάς έδειξε ξανά γιατί είναι ο βασιλιάς της ελληνικής pop (βίντεο)

Σε ένα ντουέτο έκπληξη με την Marina Jungwirth, ερμήνευσαν μοναδικά το "Shallow" και καταχειροκροτήθηκαν

Το φετινό Madwalk 2019 ήταν ανατρεπτικό με λαμπερές παρουσίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις στη σκηνή! Μόδα και μουσική έγιναν ένα για ακόμη μια χρονιά. Το εντυπωσιακό show έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο κατάμεστο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Οι θεατές του φετινού Madwalk είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπληκτικά Show επί σκηνής. Ένα από αυτά ήταν το ντουέτο - έκπληξη του Σάκη Ρουβά με την ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια Marina Jungwirth, της οποίας ήταν coach στο μουσικό talent show, "The Voice".

Σάκης και Marina, μάγεψαν το κοινό ερμηνεύοντας το "Shallow" και καταχειροκροτήθηκαν. Ο Σάκης Ρουβάς είχε υποσχεθεί στην μαθήτρια του ότι θα τραγουδήσουν μαζί και αυτό πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό σκηνικό του "Madwalk", όπου ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι "Shallow" από την ταινία "A star is born".

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και αγαπητό στο ελληνικό κοινό τραγούδι  το οποίο ερμηνεύσαν η Lady Gaga με τον Bradley Cooper, που πρωταγωνιστούν και στην ταινία, κερδίζοντας εξίσου τις εντυπώσεις.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Marina Jungwirth το ερμήνευσαν τέλεια , ενώ την εμφάνιση τους συνόδευσαν τις δημιουργίες της Celia Kritharioti, με την εκρηκτική Χριστίνα Μπόμπα να περπατάει στο catwalk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?#Shallow w/ my talented girl @marinajungwirth__ for @celiakritharioti @madwalk #madwalk2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στο Instagram το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ