Η νέα γενιά πριγκίπων του Μονακό στον περίφημο "Χορό των Ρόδων" - Οι εξαίσιες τουαλέτες & τα σμόκιν (φώτο)

Φέτος ο χορός των ρόδων ήταν αφιερωμένος στον Καρλ Λάγκερφελντ,

Το βράδυ του Σαββάτου η βασιλική οικογένεια του Μονακό, έδωσε το "παρών" στον καθιερωμένο ετήσιο "Χορό των Ρόδων" τον οποίο φέτος διοργάνωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στο ημερολόγιο του πριγκιπάτου. Ο "Χορός των Ρόδων" , ιδρύθηκε το 1954 από την Γκρέις Κέλι για να συνεισφέρει στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του "Ιδρύματος Γκρέις Κέλι".

Για πολλά χρόνια ο διάσημος σχεδιαστής  Καρλ Λάγκερφελντ συνεργαζόταν με την πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό για να σχεδιάσουν τον χορό. Φέτος πριν από τον θάνατο του το Φεβρουάριο, ο Καρλ Λάγκερφελντ, βοήθησε στην δημιουργία της φετινής εκδήλωσης της οποίας η θεματική ήταν γύρω από τη Ριβιέρα. Στον φετινό "Χορό των Ρόδων", έγινε ένα εκτενές αφιέρωμα στον "βασιλιά" της μόδας, αναφέρει η Evening Standard.

Κάθε χρόνο ο "Χορός των Ρόδων", παραδοσιακά περιλαμβάνει 25.000 τριαντάφυλλα , το αγαπημένο λουλούδι της Γκρέις Κέλι, και ανοίγει με έναν βασιλικό χορό στην αίθουσα.

Η νέα γενιά πριγκίπων του Μονακό, ήταν παρούσα στο φετινό χορό των Ρόδων. Με εξαίσιες τουαλέτες και υπέρκομψα σμόκιν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Καρολίνα, η Σαρλότ Κασιράγκι, ο Αντρέα Κασιράγκι, η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, ο Πιέρ Κασιράγκι  και η σύζυγος του, Μπεατρίς Μπορομέο, εντυπωσίασαν, και κράτησαν επάξια την παράδοση που άρχισε από την Γκρέις Κέλι.

EPA

AFP/Getty Images

Getty Images

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ