Η νέα γενιά πριγκίπων του Μονακό στον περίφημο "Χορό των Ρόδων" - Οι εξαίσιες τουαλέτες & τα σμόκιν (φώτο)

Φέτος ο χορός των ρόδων ήταν αφιερωμένος στον Καρλ Λάγκερφελντ,

Το βράδυ του Σαββάτου η βασιλική οικογένεια του Μονακό, έδωσε το "παρών" στον καθιερωμένο ετήσιο "Χορό των Ρόδων" τον οποίο φέτος διοργάνωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στο ημερολόγιο του πριγκιπάτου. Ο "Χορός των Ρόδων" , ιδρύθηκε το 1954 από την Γκρέις Κέλι για να συνεισφέρει στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του "Ιδρύματος Γκρέις Κέλι".

Για πολλά χρόνια ο διάσημος σχεδιαστής  Καρλ Λάγκερφελντ συνεργαζόταν με την πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό για να σχεδιάσουν τον χορό. Φέτος πριν από τον θάνατο του το Φεβρουάριο, ο Καρλ Λάγκερφελντ, βοήθησε στην δημιουργία της φετινής εκδήλωσης της οποίας η θεματική ήταν γύρω από τη Ριβιέρα. Στον φετινό "Χορό των Ρόδων", έγινε ένα εκτενές αφιέρωμα στον "βασιλιά" της μόδας, αναφέρει η Evening Standard.

Κάθε χρόνο ο "Χορός των Ρόδων", παραδοσιακά περιλαμβάνει 25.000 τριαντάφυλλα , το αγαπημένο λουλούδι της Γκρέις Κέλι, και ανοίγει με έναν βασιλικό χορό στην αίθουσα.

Η νέα γενιά πριγκίπων του Μονακό, ήταν παρούσα στο φετινό χορό των Ρόδων. Με εξαίσιες τουαλέτες και υπέρκομψα σμόκιν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Καρολίνα, η Σαρλότ Κασιράγκι, ο Αντρέα Κασιράγκι, η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, ο Πιέρ Κασιράγκι  και η σύζυγος του, Μπεατρίς Μπορομέο, εντυπωσίασαν, και κράτησαν επάξια την παράδοση που άρχισε από την Γκρέις Κέλι.

EPA

AFP/Getty Images

Getty Images

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ