AEGEAN: Τρεις σημαντικές διακρίσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών της στα «TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019»

Η AEGEAN ξεχώρισε στα «TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019», λαμβάνοντας τρεις σημαντικές διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφερε στους επιβάτες της.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο, ανακήρυξαν μέσω των αξιολογήσεων τους την AEGEAN σε:

«Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη»,
«Καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη»
«Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα».

Ο ιστότοπος TripAdvisor απονείμει τα βραβεία στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με βάση την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεών τους από τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα TripAdvisor. Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν εντός περιόδου 12 μηνών.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που οι επιβάτες ξεχώρισαν την AEGEAN για ακόμη μια φορά, στα φετινά “TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019” ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Το 2018 μεταφέραμε 14 εκ. επιβάτες, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι επιβάτες των πτήσεων μας, αναγνώρισαν εκ νέου αυτή την προσπάθειά μας.»

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε την AEGEAN, η οποία για ακόμα μία χρονιά διακρίθηκε στα βραβεία του Tripadvisor για τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Αυτό το υψηλού κύρους βραβείο αναγνωρίζει τις αγαπημένες αεροπορικές εταιρείες των ταξιδιωτών,  βάσει των παγκόσμιων δεδομένων του Tripadvisor», δήλωσε ο Bryan Saltzburg, Πρόεδρος της Tripadvisor Flights, Cruise & Car. «Αυτό το βραβείο καταναλωτών αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της παγκοσμίου φήμης ποιότητας και της καταπληκτικής αξίας της εταιρείας. Η ομάδα της AEGEAN θα πρέπει να είναι υπερήφανη για το βραβείο της, καθώς οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο δήλωσαν ότι αυτή η αεροπορική εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των προτιμώμενων αερομεταφορέων τους, όταν επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς».

Σχετικά με την AEGEAN

H AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν 14 εκατομμύρια επιβάτες το 2018. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2019 καλύπτει ένα δίκτυο 151 προορισμών, 120 εξωτερικού και 31 εσωτερικού σε 44 χώρες. Η AEGEAN είναι μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η Εταιρεία βραβεύτηκε για όγδοη συνεχή χρονιά και ένατη φορά τα τελευταία 10 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2018, από τα Skytrax World Airline Awards.

Σχετικά με το TripAdvisor

Το TripAdvisor, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο, βοηθά τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν απεριόριστες δυνατότητες για κάθε τους ταξίδι. Με περισσότερες από 730 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που καλύπτουν τη μεγαλύτερη συλλογή ταξιδιωτικών καταχωρήσεων στον κόσμο – περίπου 8,1 εκατομμύρια ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, εμπειρίες και εστιατόρια– το TripAdvisor παρέχει στους ταξιδιώτες τη σοφία του πλήθους για να τους βοηθήσει να αποφασίσουν πού θα μείνουν, πώς θα πετάξουν, τι θα κάνουν και πού θα πάνε για φαγητό. Επιπλέον, το TripAdvisor συγκρίνει τιμές από περισσότερους από 200 ιστότοπους κρατήσεων ξενοδοχείων, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να βρουν τη χαμηλότερη τιμή στο ξενοδοχείο που τους ταιριάζει. Οι ιστότοποι με το σήμα TripAdvisor είναι διαθέσιμοι σε 49 αγορές και φιλοξενούν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με 490 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα κατά μέσο όρο, οι οποίοι θέλουν να ζήσουν ένα αξέχαστο ταξίδι. TripAdvisor: Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερες κρατήσεις. Καλύτερα ταξίδια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ