Όταν η Μπριζίτ Μακρόν συνάντησε τη βασίλισσα Ράνια - Δύο "ιέρειες" του στυλ στο Παρίσι- Ποια είναι η πιο όμορφη; (φώτο)

Οι δύο κυρίες ξεχώρισαν με την κομψότητα και τη φινέτσα τους

Οι στυλιστικές της επιλογές την έχουν κατατάξει στις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες του κόσμου. Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας τα έχει όλα: Είναι δημοφιλής, αγαπητή, δραστήρια και καλλονή. Από την άλλη η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, έχει αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο της "πρώτης κυρίας" του στυλ.

Μετά την επίσκεψή του στην Ιταλία και την βράβευση του βασιλιά Αμπντάλα από την Άγκελα Μέρκελ με το βραβείο το «Λυχνάρι για την ειρήνη του Αγίου Φραγκίσκου», το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι.

Ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκαν στην είσοδο του Ελιζέ τον βασιλιά Αμπντάλα και την πάντα εκθαμβωτική βασίλισσα Ράνια. Ο Εμανουέλ Μακρόν καλωσόρισε με ένα αβρό χειροφίλημα την 48χρονη βασίλισσα, που για την επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο επέλεξε να φορέσει μαύρη δερμάτινη πλισέ φούστα, την οποία συνδύασε με μαύρο κοντό δερμάτινο σακάκι, μαύρο μικρό τσαντάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Η Μπριζίτ Μακρόν για την περίσταση επέλεξε ένα κομψότατο μπλε ρουά μίντι φόρεμα , το οποίο συνδύασε με ασορτί μπλε καστόρινες γόβες.

Tα δυο ζευγάρια φωτογραφήθηκαν έξω από το χώρο του προεδρικού Μεγάρου και οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τις δύο κομψές γυναίκες να εντυπωσιάζουν με την κομψότητα και τη φινέτσα τους.

Σύμφωνα με  όσα αναφέρει η Paris Match, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο βασιλιάς Αμπντάλα συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι η κατάσταση στη Συρία και η κρίση στις σχέσεις του Ισραήλ με την Παλαιστίνη.

Ο Εμανουέλ Μακρόν διαβεβαίωσε τον βασιλιά Αμπντάλα πως η Γαλλία στηρίζει πλήρως την Ιορδανία, μια χώρα που στα εδάφη της έχει υποδεχθεί πολλούς πρόσφυγες από τη Συρία. 

Οι δύο ηγέτες  συζήτησαν,  ακόμα το τέλος του Ισλαμικού Κράτους, αφού το περασμένο Σάββατο οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις ανακοίνωσαν την πλήρη εξουδετέρωση και του τελευταίου εδάφους που είχε υπό τον έλεγχό του στη Συρία το αυτοαποκαλούμενο «χαλιφάτο» της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).


 

Η Γαλλία διατηρεί αεροπορική βάση στην Ιορδανία από την οποία έπληττε τα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους στη γειτονική Συρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ