Ζώδια από την Α. Λεούση: Δυναμισμός και ερωτισμός σήμερα – Τι να προσέξουμε;

Ημερήσιες προβλέψεις.... 

Η Σελήνη από το Ζυγό, φροντίζει να έχουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα και γλυκιά ημέρα, γεμάτη συναίσθημα αλλά και συντροφικότηταΦιλίες, διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν καρπούς και να εξομαλυνθούν σήμερα!

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε πιο καλά το χρόνο σας και παράλληλα δώστε βάση και στα «θέλω» των άλλων. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε μέχρι τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε τη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι αυταρχισμό για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Ενεργήστε με ηρεμία ακόμα και αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η χαλαρότητα αλλά επικίνδυνη αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική σας διάθεση και περιορίστε τα πάθη σας για να μην προκαλέσετε.

 

ΛΕΩΝ: Είστε λίγο χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε λίγο, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι’ αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα αν θα αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα αδιέξοδα. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα θα πετύχετε και τα πιο δύσκολα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμα πολλά να ξεκαθαρίσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με ο μέρος σας και μη χάνετε χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν να αντιδράσετε κάπως απότομα και αλλοπρόσαλλα. Ενεργήστε με ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα ου εργασιακού χώρου, θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε τα σχέδιά σας σύμφωνα με τον oroskopos.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε προτεραιότητες, γιατί τόσο η προσωπική, όσο και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε όταν πρόκειται για την πρόοδό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ