Ζώδια: Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο την Κυριακή - Ώρα για λύσεις και ωφέλιμες αποφάσεις

Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο;

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει όψη Εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 7 Απριλίου 2019. Η όψη αυτή, μας κάνει οργανωτικούς, σοφούς, ρεαλιστές, σοβαρότερους και πιο προσγειωμένους. 

Ο λόγος μας είναι τώρα ουσιαστικός και εύστοχος και η επικοινωνιακή μας ικανότητα, μας βοηθά να πετύχουμε στόχους. 

Λόγω της φύσης του Κρόνου, θα έχουμε επίσης την ευκαιρία, να λύσουμε μία και καλη, παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες! 

Ευνοούνται κυρίως τα Ζώδια της Γης και του Νερού, των αρχών του 3ου δεκαημέρου, αναφέρει το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ:  Μην σε πιάνει απαισιοδοξία! Μπορείς τώρα να ισορροπήσεις τον ψυχισμό σου, να βάλεις τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και τοξικές σχέσεις και να αποκαταστήσεις λάθη του παρελθόντος, παρασκηνιακά!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς τώρα, να αποκαταστήσεις μία φιλική σχέση, με ωριμότητα και σοβαρότητα! Γενικά στο φιλικό τομέα, κάνεις ουσιαστικές κινήσεις και συμμαχίες, που θα σε ωφελήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εδραιώνεσαι επαγγελματικά και κοινωνικά, κάνεις ωφέλιμες κινήσεις με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, διορθώνεις λάθη και παραλείψεις και σε θαυμάζουν για την ώριμη και σοβαρή αντιμετώπιση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις ένα διάλλειμα από την… ανεμελιά, όμως επαφές, αποφάσεις και μετακινήσεις σε συνδυασμό με την σοβαρή αντιμετώπιση σου, θα σου επιφυλάξουν μόνο ουσιαστικά κέρδη!

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα βαθιά σου συναισθήματα, διορθώνεις τα ερωτικά παρελθοντικά σου λάθη, αποβάλλεις εμμονές και εγωισμούς και τακτοποιείς τις οικονομικές εκκρεμότητες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διορθώνεις λάθη που ίσως είχες κάνει στην σχέση σου και κάνεις σημαντικά βήματα με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για νέα σοβαρή σχέση!

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή να αποδείξεις την ουσιαστική αξία σου στον εργασιακό τομέα και να αναγνωρισθεί! Μπορείς να διορθώσεις επαγγελματικά παλαιότερα λάθη ή να ξεκινήσεις διατροφή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τέλος σε κάθε επιφανειακή ερωτική σχέση! Τα ερωτικά σου σοβαρεύουν και έχεις μόνο αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίζεις την οικογένεια σου σε ουσιαστικά θέματα και διορθώνεις κακοτοπιές του οικογενειακού αλλά και συναισθηματικού παρελθόντος! Μία επανασύνδεση είναι πιθανή τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικοποιείσαι και ενισχύεις τις επαφές σου με ουσιαστικούς και ωφέλιμους ανθρώπους! Αποκαθίστανται κλονισμένες σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα έσοδα και τα έξοδα ισορροπούν, αφού κάνεις πιο σωστή διαχείριση και καλυτερεύεις συναισθηματικές σχέσεις, σταθεροποιώντας τες!

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, να διορθώσεις παλιά λάθη σου και να ισορροπήσεις σχέσεις και εξελίξεις από δω και πέρα! Μία σοβαρή πρόταση, θα σε χαροποιήσει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ