Μόνο στο eirinika: Η καλλονή εγγονή του Μάρλον Μπράντο, έγινε νεράιδα - Ξεναγός στο νησί που ερωτεύτηκαν ο διάσημος παππούς την εξωτική γιαγιά της (φωτό)

Σήμερα στο ξενοδοχείο που κτίσθηκε και φέρει το όνομα του μεγαλύτερου ίσως ηθοποιού του 20ου αιώνα στο Χόλυγουντ , η Tumi ξεναγεί τους επισκέπτες και τους καλοσωρίζει στον παράδεισο του κολασμένου παπού της 

Η προσωπική ζωή του Μπράντο υπήρξε το ίδιο ταραγμένη με την επαγγελματική του ζωή.Πάλεψε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την αποκατάσταση των αυτοχθόνων Ινδιάνων των ΗΠΑ. 

 

Παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε έντεκα παιδιά, από τις συζύγους του, τις ερωμένες του καθώς και από υιοθεσία. Αγάπησε με πάθος την Ταϊτή και έζησε εκεί για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Τον Μάιο του 1990, ο πρωτότοκος γιος του Brando, ο Christian δολοφόνησε τον εραστή της ετεροθαλούς αδελφής του, Cheyenne. 

 

Από χολιγουντιανή μηχανή του σεξ κατέληξε μόνος, βουλιμικός, άξεστος και αυτοκαταστροφικός, μετά τη μοιραία βραδιά στο 12900 της Μαλχόλαντ Ντράιβ στο Λος Αντζελες. Ηταν τότε που ο γιος του Κρίστιαν πυροβόλησε και σκότωσε τον Νταγκ Ντρόλετ, φίλο της αδελφής του, της Σεγιέν.

 

Τα σκοτάδια της ψυχής του έριξαν τον Μάρλον Μπράντο στην απάθεια , «ήταν ένα υπέρβαρο φάντασμα που σερνόταν στον κήπο του, άφηνε έγκυο τη γυναίκα που καθάριζε το σπίτι του και έτρωγε κρυφά από τους άλλους μια ντουζίνα χάμπουργκερ μαζί με τηγανητές πατάτες».

 

Το «υπέροχο τέρας», κατά τον Γάλλο συγγραφέα Φορεστιέ , περιφρονούσε τον εαυτό του και είχε απομακρυνθεί από τον άνδρα που είχε κατακτήσει τον τίτλο «μηχανή του σεξ». Ο Μπράντο ήταν εκείνος που δεν ήξερε πόσα παιδιά είχε, αφού οι φήμες απαριθμούν περίπου δέκα νόμιμους κληρονόμους του και δεκαπέντε νόθα παιδιά. Ο Μπράντο αγάπησε μάλλον μόνο τη μητέρα του, καταστρέφοντας όλους όσοι τον πλησίασαν.

 

Στις φωτογραφίες θα δείτε την εγγονή του, κόρη της αυτόχειρος Cheyenne και του δολοφονηθέντα από τον θείο της Κριστιάν να ζεί ήρεμα στο νησί που λάτρεψε ο διάσημος παππούς και εδώ που γνωρίστηκε με την καλλονή γιαγιά της Ταρίτα .

Στο νησί που είχε αγοράσει  ο Μπράντο ήρθε ο έρωτας όταν η ηθοποιός γιαγιά της μικρής Tumi Brando  συμπρωταγωνίστησε πλάι στον κολοσσό παπού της  στην "Ανταρσία του Bounty" . Εκεί όχι μόνο ερωτεύτηκε αλλά άφησε και έγκυο κατα την προσφιλή του συνήθεια με τις γυναίκες την Tarita και έτσι την παντρεύτηκε αποκτώντας δύο παιδιά & αγοράζοντας το πολυαγαπημένο του νησί Tetiaroa.

 

Σήμερα στο ξενοδοχείο που κτίσθηκε και φέρει το όνομα του μεγαλύτερου ίσως ηθοποιού του 20ου αιώνα στο Χόλυγουντ , η Tumi  ξεναγεί τους επισκέπτες και τους καλοσωρίζει στον παράδεισο του κολασμένου παπού της ... Δεν είναι υπέροχη η μικρή; 

 

 

 

Επίσης δείτε και τον αδελφό της Τuki Brando που μοιάζει εκπληκτικά με τον παπού και την γιαγιά του Ταρίτα. Κερδίζει την ζωή του ως μοντέλο:

O Tuki  με την γιαγιά του, Tarita Brando 

Ταρίτα, Τσεγιέν, Τεϊχότου και Μάρλον Μπράντο

Αριστερά, η Τσεγιέν Μπράντο η κόρη του Μάρλον Μπράντο που αυτοκτόνησε όταν ο συντροφος της Ντραγκ Ντρολέ δολοφονήθηκε απο τον ετεροθαλή αδερφό της Κριστιάν Μπράντο 

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Πηγή: lefigaro.fr, parismatch.fr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ