Εκείνος 103 - εκείνη 100: Παντρεμένοι 82 χρόνια - Το γιόρτασαν δίνοντας & συμβουλές (φώτο-βίντεο)

Τα μυστικά ενός γάμου που θα κρατήσει για πάντα είναι απλά.....

Αυτό το ζευγάρι από την Βόρεια Καρολίνα  σίγουρα μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει τον μακροβιότερο γάμο του κόσμου. Την περασμένη Κυριακή D.W Williams, 103 ετών και η σύζυγος του, Wilie Williams 100 ετών, γιόρτασαν 82 χρόνια γάμου.

Τα μέλη της οικογένειας τους, διοργάνωσαν γι' αυτούς ένα μεγάλο πάρτι στην εκκλησία First Mayfield Memorial Baptist. Το να τους βλέπουμε τόσο αγαπημένους σε αυτή την ηλικία είναι απλώς ευλογία, " δήλωσε η εγγονή τους BJ Williams-Greene, στο Abc 13 News.

Το ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα, φαίνεται πως έχει τις απαντήσεις για έναν επιτυχημένο γάμο που θα διαρκέσει μία ζωή. Το μυστικό για έναν γάμο που διαρκεί πολλά χρόνια είναι να είναι ευγενικός ο ένας με τον άλλο. Ο κύριος  D.W Williams, και η αγαπημένη του σύζυγος Wilie, έδωσαν μερικές απλές συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο, στους συγγενείς τους που είχαν συγκεντρωθεί στην εκκλησία , για να γιορτάσουν την επέτειο τους.

"Αυτή η γιορτή ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Είναι υπέροχο να βλέπεις την ιστορία τους, να τους βλέπεις και τους δύο μαζί και να μαθαίνεις από αυτούς", είπε ο D.K. Ferguson, ο πάστορας του ζευγαριού.

Το πάρτι το σχεδίασαν η κόρη του ζευγαριού Alice Erin, με την εγγονή τους, BJ Williams-Greene. Στην μεγάλη γιορτή ήταν προσκεκλημένοι 115 φίλοι και συγγενείς. Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1935 και παντρεύτηκαν το 1937. Έχουν μια κόρη και μια εγγονή. 

γάμος των παππούδων μου είναι έμπνευση. Επικοινωνούν και παίρνουν αποφάσεις μαζί, προσπαθούν και επιτυγχάνουν από κοινού ότι σκεφτούν και όλοι τους αγαπούν επειδή είναι αυθεντικοί. Απλώς εμπνέουν τον καθένα να γίνει το καλύτερο που μπορεί να γίνει", είπε η Williams-Greene.

Το ζευγάρι χαίρεται να περνά χρόνο μαζί και απολαμβάνει τα απλά πράγματα στη ζωή. "Μας αρέσει να παρακολουθούμε μαζί γουέστερν και να παίζουμε παζλ", λένε. Επίσης όπως λένε, η επικοινωνία είναι το κλειδί ενός επιτυχημένου γάμου. "Δεν τσακωνόμαστε ποτέ κι αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση ή διαφωνία, τη συζητάμε", λέει το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Στη διάρκεια της κοινής ζωής του , το ζευγάρι πέρασε πολλές δύσκολες εποχές. Έζησαν πολέμους και διώξεις. Τα ξεπέρασαν όμως όλα μαζί ενωμένοι. O D.W.Williams, ήταν εργάτης σε βιομηχανία και η Willie εργαζόταν σε νηπιαγωγείο όπως  αναφέρει η Good Morning America

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ