Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι: Εντυπωσιακή παρουσία ΠΑΣΟΚ - Ευειδείς κυρίες & πλατιά χαμόγελα (φώτο - βίντεο)

Σε κλίμα γιορτής η Συνάντηση Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου. 

Με την προσφώνηση «φίλες και φίλοι, Προοδευτικοί Πολίτες της Αθήνας» και τη διαπίστωση του ότι «η προοδευτική παράταξη του τόπου είναι εδώ, είναι παρούσα», ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας την ομιλία του στην Πανελλαδική Συνάντηση Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου. 

Η selfie της Έλενας Κουντουρά με τους υποψηφίους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Νάσο Ηλιόπουλο και Κατερίνα Νοτοπούλου

​​​​​​​

Ευκλείδης Τσακαλώτος - Πάνος Σκουρλέτης

Όλγα Γεροβασίλη - Βασίλης Παϊτέρης - Eurokinissi

«Η παρουσία σας είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να ξεμπερδεύουν με τη μεγάλη αλλαγή που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια», τόνισε. Τώρα ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια, τώρα που βγάλαμε τη χώρα από το δύσβατο μονοπάτι των Μνημονίων, σημείωσε.

Αννέτα Καββαδία -Ραλλία Χρηστίδου- Eurokinissi

Πάνος Σκουρλέτης- Πέτρος Κόκκαλης- Νάσος Ηλιόπουλος

Θεοδώρα Τζάκρη​​​​​​​

Στην εκδήλωση επεκράτησε κλίμα γιορτής και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ανανεωτικής αριστεράς έδωσαν δυναμικά το "παρών". 

Έλενα Κουντουρά- Κατερίνα Νοτοπούλου

Νίκος Παππάς- Πέτρος Κόκκαλης- Κατερίνα Νοτοπούλου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο, Αλέξανδρος Νικολαϊδης​​​​​​​

Παναγιώτης Ρήγας, Παύλος Πολάκης, Ρένα Δούρου και Γιάννης Μουζάλας- Eurokinissi

 Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Ραγκούσης, Στέφανος Τζουμάκας αλλά και οι Νίκος Μπίστης, Μαρία Ρεπούση.

 Κώστας Αρβανίτης​​​​​​​

​​​​​​​Ανάμεσά  στα στελέχη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, Ραλλία Χρηστίδου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης κ.α. και φυσικά οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Εφη Αχτσιόγλου  Δημήτρης Τζανακόπουλος

Νίκος Μπίστης​​​​​​​

Παρουσία έκπληξη ήταν αυτή του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη . Ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» ο οποίος είχε περάσει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ παλαιότερα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ραλλία Χρηστίδου- Νάσος Ηλιόπουλος

Πέτρος Κόκκαλης

Λυδία Κονιόρδου

Ο Στέφανος Τζουμάκας στην παρέμβασή του είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Δικαιούσαι μια δεύτερη τετραετία Πρόεδρε. Η χώρα χρειάζεται έξοδο από την κρίση και από το σύστημα που την οδήγησε στην φτωχοποίηση. Είναι σκληρό χρησιμοποιεί παραπληροφόρηση και ψεύδη και πρέπει να πάει στην γωνία, στην αντιπέρα όχθη εκεί που τους αξίζει. Χρειάζεται να σηκώσουμε ανάστημα απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό».

Στέφανος Τζουμάκας

Νίκος Παππάς - Βασίλης Παϊτέρης

Έφη Αχτσίογλου- Κώστας Θεοχαρόπουλος

Μάλιστα προέτρεψε «το 2019 και 2020 θα πρέπει να τις δούμε ως χρονιές εξελίξεων, ορόσημα για την προοδευτική διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα» ενώ επιτέθηκε και κατά του... ΠΑΣΟΚ: «Η δεξιά και οι ηγεσίες του πρώην ΠΑΣΟΚ έβλαψαν τη χώρα. Το 80% των Ελλήνων έχασαν πάνω από το 60% των εισοδημάτων τους.

Μαρία Ρεπούση

Με την πολιτική τους οδήγησαν την Ελλάδα στη λίστα των φτωχών χωρών της Ένωσης. Η απάντηση θα πρέπει να είναι να τους στείλουμε ΞΑΝΑ στην αντιπολίτευση. Με τις προσπάθειες σου Αλέξη η χώρα βαδίζει με σταθερότητα».

Κώστας Ζουράρις

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και πολλές κυρίες της πολιτικής σκηνής όπως η Έλενα Κουντουρά, η Ρένα Δούρου και η Λυδία Κονιόρδου, οι οποίες πόζαραν χαμογελαστές στο φακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ