Υπέροχες εμφανίσεις των σταρ μανεκέν στον γάμο του Marc Jacobs - Η εκκεντρική Ραταϊκόφσκι η σικ Μπέλα Χαντίντ (φώτο)

Ποιες κυρίες ξεχώρισαν με την εμφάνιση τους

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs, παντρεύτηκε τον αγαπημένο του Τσάρλι «Τσαρ» Ντεφραντσέσκο, εχθές το βράδυ και το σικ εστιατόριο του Μανχάταν «Grill Room», μετατράπηκε σε μία μεγάλη "πασαρέλα" με εκθαμβωτικές παρουσίες.

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ
 

Όλες οι διάσημες σταρ της μόδας και της τέχνης ήταν παρούσες στην λαμπερή γαμήλια δεξίωση για να δώσουν τις ευχές τους στο νεόνυμφο ζευγάρι. Η Ναόμι Κάμπελ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, οι εντυπωσιακές αδερφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, η μεγάλη κυρία της Vogue, Άννα Γουίντουρ, η Ρίτα Όρα, η βραβευμένη με grammy τραγουδίστρια Mya και πολλές άλλες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Με την εμφάνιση τους ξεχώρισαν οι αδερφές Χαντίντ. Η Μπέλα εμφανίστηκε με μαύρο κουστούμι το οποίο συνδύασε με στενό μαύρο τοπ με βολάν και animal print ασπρόμαυρες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ η Τζίτζι φόρεσε γκρι κουστούμι, διάφανο τοπ και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Μπέλα Χαντίντ

Την εμφάνιση της συμπλήρωσε ένα μαύρο πλατύγυρο εντυπωσιακό καπέλο.

Τζίτζι Χαντίντ

Πιο τολμηρή ήταν η εμφάνιση της  Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο για την περίσταση φόρεσε ένα αποκαλυπτικό καναρινί σατέν φόρεμα.

Η Ρίτα Όρα έφτασε στη γαμήλια δεξίωση με μακριά στράπλες φλόραλ τουαλέτα , ενώ η "ιέρεια¨" της Vogue Άννα Γουίντουρ προτίμησε η φλόραλ τουαλέτα της να είναι κλειστή στο λαιμό με μακριά μανίκια. Φυσικά από την εμφάνιση της δεν έλειπαν τα μεγάλα γυλιά που φοράει πάντα.

Ρίτα Όρα

Άννα Γούιντουρ

Ναόμι Κάμπελ

Το νεόνυμφο ζευγάρι

Διαβάστε επίσης: Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs παντρεύτηκε τον 37χρονο αρραβωνιαστικό του - Το λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη (φώτο)

Η Ναόμι Κάμπελ απέδειξε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση ότι τα "διαμάντια" λάμπουν για πάντα. Η "μαύρη γαζέλα" φόρεσε ένα πολύ λαμπερό σύνολο με μαύρο παντελόνι, ασορτί μάξι μαντό και διάφανο τοπ. Η Mya, πόζαρε χαμογελαστή στο φακό με ένα ολόλευκο κουστούμι και τα μαλλιά της πιασμένα σινιόν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ