Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου; - Οι βίαιοι καβγάδες & η κλεμμένη καραμπίνα

«Φως» στα αίτια της τραγωδίας στο Χαλάνδρι,

Στη σχέση της 21χρονης και του 27χρονου που δολοφόνησε τον 4χρονο γιο τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αναζητούν οι Αρχές, τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο 27χρονος με την μητέρα του παιδιού του, τσακωνόντουσαν συχνά και το τελευταίο διάστημα είχαν έντονες λογομαχίες ενώ ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος σκότωσε το παιδί του με καραμπίνα η οποία ήταν κλεμμένη ενώ το έγκλημα έγινε ώρες πριν αποκαλυφθεί από την τραγική μητέρα του 4χρονου.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του ο 27χρονος άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε ιδιοκτήτες σπιτιού στον Γέρακα. Ωστόσο, είχε αθωωθεί στο δικαστήριο. 

Σε ηλικία 21 ετών είχε γνωρίσει την μετέπειτα σύζυγο του, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ανήλικη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, καθώς η ανήλικη, τότε, γυναίκα ήταν έγκυος στο παιδί που δολοφόνησε την Κυριακή ο 27χρονος πατέρας στο Χαλάνδρι.

Το προηγούμενο βράδυ πριν τη δολοφονία,  σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα το newsit.gr, η 21χρονη μητέρα είχε τσακωθεί με τον άνδρα της για άλλη μια φορά. Στις αλλεπάλληλες κλήσεις της ίδιας και της αδερφής της, ο 27χρονος δεν είχε απαντήσει.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ