Αυτά τα 6 ζώδια είναι τα πιο πιστά σε μια σχέση - Γνωρίστε τα!

Είναι μερικά ζώδια που είναι πιο πιστά από τα υπόλοιπα. Και το δείχνουν έμπρακτα.

Ενώ οι υπόλοιποι του ζωδιακού κύκλου δεν διστάζουν να απατήσουν, τα παρακάτω 6 ζώδια απλώς δεν μπορούν να το κάνουν.

Ο Δίδυμος για παράδειγμα δεν είναι ένα από αυτά αφού η έντονη προσωπικότητά του συχνά τον οδηγεί στην αγκαλιά ενός νέου συντρόφου. Στην αντίθετη πλευρά τα παρακάτω ζώδια δεν θα σε απατήσουν εύκολα λόγω της πιο συγκρατημένης φύσης τους, σύμφωνα με το Ediva.

1. Ταύρος
Ο ταύρος είναι ο πιο πεισματάρης του ζωδιακού κύκλου σε σημείο που πολλές φορές θα θέλεις απλά να τον χτυπήσεις στον τοίχο. Παρόλ΄ αυτά σε μία σχέση ο ταύρος είναι αρκετά πιστός και επίμονος.

Ακόμη και στην πρώτη δυσκολία δεν θα τρέξει στην αγκαλιά κάποιου άλλου συντρόφου. Γενικότερα δεν του αρέσουν οι αλλαγές και θέλει να υπάρχει μία ισορροπία στη ζωή του. Έτσι, θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να διορθώσει την σχέση πριν πει το οριστικό αντίο.

2. Καρκίνος
Το ζώδιο του καρκίνου έχει το χαρακτηριστικό ότι «κολλάει» με τον σύντροφό του. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα αρνητικό, ούτε καταστρέφει την σχέση τους. Αντίθετα, δείχνει ότι τα καρκινάκια επενδύουν στις σχέσεις τους αφιερώνοντας χρόνο ώστε να μάθουν περισσότερα για το άτομό τους.

Οπότε μην νιώσεις παράξενα εάν ένας καρκίνος δεν αντέξει μακριά σου για παραπάνω από οκτώ ώρες. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη ότι οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.

3. Παρθένος
Ο παρθένος είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Γενικότεροι οι παρθένοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής του γι’ αυτό και οτιδήποτε κάνουν το κάνουν μεθοδικά και με πολύ μεγάλη προσοχή.

Αυτό συμβαίνει και στις σχέσεις τους. Θα τους δεις να κάνουν σχέδια για την τέλεια αγάπη με την οποία θα φτιάξουν μία υπέροχη οικογένεια. Δίνουν όλο τους το είναι ώστε να πραγματοποιούν οτιδήποτε έχουν φανταστεί.

4. Ζυγός
Γνωστός ο ζυγός για την ήρεμη και δίκαιη προσωπικότητά του αλλά και το γεγονός ότι δεν αντέχει να είναι μόνος του. Η απάτη στην σχέση προφανώς θα ταράξει την ηρεμία του γι’ αυτό και δεν την επιλέγει.

Ακόμη και όταν αρχίζει να του αρέσει κάποια άλλη γυναίκα προτιμάει να δώσει ένα τέλος και στη συνέχεια να ξεκινήσει την καινούρια ιστορία του. Η προσωπικότητα του δεν θα τον παρακινήσει ποτέ να κάνει κάτι ανάρμοστο.

5. Αιγόκερως
Ποτέ δεν θα ακούσεις από έναν αιγόκερο να δίνει υποσχέσεις τις οποίες ξέρει ότι δεν μπορεί να κρατήσει. Επομένως ότι σου λέει ένας αιγόκερως να ξέρεις είναι σίγουρο ότι θα το κάνει. Για να το πετύχει θα κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Έτσι λοιπόν αντιμετωπίζει και τη σχέση του με τους ανθρώπους, σαν ένα είδος υπόσχεσης. Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο δεν απατάει τον σύντροφό του.

6. Ιχθείς
Γνωστά ζώδια για την ανιδιοτέλεια τους και την ευγενική τους φύση. Πολλές φορές γίνονται ονειροπόλοι και φαντάζονται ένα μέρος όπου κυριαρχεί η αγάπη και η ειρήνη και δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό να χαλάσει αυτό το κλίμα.

Ο λόγος αυτός είναι που δεν θα τους οδηγήσει ποτέ στο να απατήσουν το άτομο που έχουν δίπλα τους. Εξαντλούν κάθε πιθανότητα ώστε να το ικανοποιήσουν και να φτιάξουν μία δυνατή σχέση. Εάν ερωτευτούν βαθιά τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ