Ποιος είναι ο δραπέτης παρουσιαστής τραγουδιστής; - Έκανε καριέρα ασύλληπτος 17 χρόνια είχε καταδικαστεί για σωρεία απατών

Επί δεκαεπτά χρόνια ζούσε στον "πυρετό της δόξας"

Σε υπόγεια καταγώγια τον έψαχναν..... στην Ομόνοια τον βρήκαν.  Η ιστορία μοιάζει με σενάριο ταινίας. Επί 17 ολόκληρα χρόνια ο 45χρονος άντρας όχι μόνο δεν κρυβόταν - όπως θα περίμενε κάποιος από έναν δραπέτη των φυλακών αλλά έκανε και λαμπρή καριέρα στη Shobiz, και κουμπαριές με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο άνθρωπος με τα "χίλια πρόσωπα" δραπέτευσε  το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού. Από τότε "άνοιξε τα φτερά του προς τη δόξα. Εμφανιζόταν σε εκπομπές ως παρουσιαστής δήλωνε δημοσιογράφος, και τραγουδιστής. Κατάφερε μέχρι και τον γνωστό ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη να ξεγελάσει και να τον κάνει κουμπάρο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον "σταρ"- δραπέτη στην Ομόνοια, και τον σταμάτησαν για μία τυπική εξακρίβωση στοιχείων.

Ο 45χρονος δήλωσε δημοσιογράφος-παρουσιαστής στους αστυνομικούς με το όνομα Κ. Δ. Ωστόσο, όταν έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα η οποία έγραφε το πραγματικό του όνομα Κ. Γ. κίνησε ακόμη περισσότερο τις υποψίες των αστυνομικών, που τον οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Όταν διαπίστωσαν περί ποίου πρόκειται, γούρλωσαν τα μάτια τους, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος τραγουδιστής-παρουσιαστής είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002, καθώς είχε καταδικαστεί με φυλάκιση για απάτη κατά εξακολούθηση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ