5 εξαιρετικές ιδέες για το πως θα γνωρίσεις τον σύντροφό σου στην οικογένειά σου!

Ακόμα κι αν η οικογένειά σου γνωρίζει λίγο πολύ τον σύντροφό σου, δεν παύει να σε αγχώνει η πρώτη φορά που θα τον γνωρίσουν επίσημα.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι στη ζωή σου για τα επόμενα χρόνια, οπότε θα θέλει και ο ίδιος να κάνει καλή εντύπωση. Να, μερικές ιδέες ώστε να κάνεις την πρώτη συνάντηση λιγότερο αγχώδη και να «σπάσει» πιο εύκολα ο πάγος.

BBQ
Ένα χαλαρό BBQ αποτελεί την καλύτερη ιδέα για να προσκαλέσεις τον σύντροφό σου. Θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την οικογένειά σου, αλλά θα μπορείτε να απομακρυνθείτε και να χαλαρώσετε – αποφεύγοντας έτσι άβολες καταστάσεις. Κάλεσε και μερικούς φίλους για να είναι ακόμα πιο χαλαρό το κλίμα.

Πρωινό και brunch
Τόσο το να πάρετε μαζί πρωινό, όσο και το να οργανώσετε ένα κυριακάτικο brunch, είναι καλέσματα με ημερομηνία λήξης. Σε αντίθεση με κάποιο επίσημο δείπνο, τα δύο παραπάνω κρατάνε λίγο και έχουν πιο χαλαρό χαρακτήρα. Αν πήγε καλά, πήγε. Αν όχι, θα ξέρετε ότι σύντομα πρέπει να επιστρέψετε στις … δουλειές σας.

Συναυλία
Ένα μουσικό γεγονός μπορεί να σας φέρει πιο κοντά αλλά όχι τόσο ώστε να δυσκολέψει τα πράγματα. Φέρνοντας τον σύντροφό σου σε μία συναυλία που θα είναι και οι γονείς σου ή κάποιοι πολύ καλοί φίλοι, είναι μία πετυχημένη συνταγή. Όχι πολλά λόγια και χαλαρό κλίμα, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.

Βραδιά ποδοσφαίρου
Αν ο σύντροφός σου μοιράζεται την ίδια αγάπη για την μπάλα με την οικογένεια ή τους φίλους σου, τότε προσκάλεσέ τον σε μια βραδιά ποδοσφαίρου. Ίσως υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω, αλλά κάτι οι μπύρες κάτι η πίτσα, ενδέχεται να δεθούν λίγο παραπάνω.

Δείπνο
Τελευταίο στη λίστα και κάπως πιο τρομακτικό σαν ιδέα, λόγω της μεγάλης διάρκειας, του αμήχανου γέλιου και των άβολων σιωπών, το δείπνο θα πρέπει να γίνει πιο χαλαρό και χωρίς πολλές επισημότητες. Αν πετύχει, θα έχεις ξεπεράσει το πιο δύσκολο στάδιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ