Πλισέ φούστα is back! 30 εντυπωσιακές προτάσεις για να την συνδυάσεις σωστά - Φώτο

Ένα από τα βασικά και διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει must, είναι η πλισέ φούστα.

Το πασπαρτού αυτό κομμάτι, μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματότυπου σε κάθε περίσταση.

Στα καταστήματα γυναικείας ένδυσης θα βρείτε αμέτρητα σχέδια σε όλα τα μήκη και χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε. Και πως να μην γινόταν αυτό αφού αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας και για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Εξίσου μεγάλη είναι και η ποικιλία σε πλισέ υφάσματα όπως το σατέν, το σιφόν, το βελούδο και το βαμβάκι.

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό μήκος για τον σωματότυπο σας και φορέστε μια φούστα πλισέ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν και γενικότερα οι φούστες αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα, φορώντας την με ένα oversized πουλόβερ μπορείτε να την κάνετε πιο casual. Αντίστοιχα, ο συνδυασμός της φούστας αυτής με ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν δημιουργεί ένα πιο ροκ αποτέλεσμα.

Δείτε στη συνέχεια μια συλλογή από εντυπωσιακά ντυσίματα με πλισέ φούστες σε όλα τα μήκη του beautetinkyriaki.gr και πάρτε ιδέες για τις δικές σας στυλάτες εμφανίσεις!

Με τι παπούτσια να φορέσετε μια πλισέ φούστα
Όπως ήδη αναφέραμε, οι πλισέ φούστες μπορούν να φορεθούν δημιουργώντας πολλά διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Επομένως, συνδυάζονται εύκολα με όλα τα είδη παπουτσιών. Η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού έχει να κάνει με το υπόλοιπο σύνολο και την περίσταση.

Για τις καθημερινές σας βόλτες στα μαγαζιά ή έναν χαλαρό καφέ, το σπορ σικ ντύσιμο με sneakers ή μπαλαρίνες είναι η τέλεια λύση. Αν πάλι ψάχνετε για κάτι πιο κομψό και θηλυκό, δοκιμάστε να φορέσετε μια φούστα από πλισέ ύφασμα με γόβες, σανδάλια ή πέδιλα. Εξίσου όμως όμορφη πρόταση παπουτσιών για ένα σύνολο με φούστα πλισέ αποτελούν και τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ