Made in Greece τα Olga loves Jewels: Κοσμήματα από χρυσό ή ασήμι με διαχρονική κομψότητα

Olga loves Jewels… είναι το όνομα του brand κοσμημάτων που προσδιορίζει ακριβώς το πάθος και την αγάπη με την οποία δουλεύουν οι δύο δημιουργοί για την κατασκευή τους.

Η Σχεδιάστρια Κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη και η Εικαστικός Αναστασία Κανδαράκη εργάζονται καθημερινά στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας KANDARAKIS, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα τους Γιάννη Κανδαράκη, ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το κόσμημα τη δεκαετία του ’70.

Στο εργαστήριο KANDARAKIS συνεχίζεται η οικογενειακή παράδοση. Είναι ένα από τα πιο παλιά εργαστήρια κοσμημάτων κι ένα από τα τελευταία εργαστήρια στην Ελλάδα που κατέχει και διατηρεί μέχρι σήμερα την τέχνη της Αργυροχοΐας. Στο εργαστήριο κατασκευάζονται αντικείμενα από ασήμι με εξειδίκευση στη δημιουργία χειροποίητων αρχαϊκών αντιγράφων.

Εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία ΚΑNDARAKIS πρωτοστατεί στο επιχειρηματικό δώρο από πολύτιμα μέταλλα. Παράλληλα εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης & επισκευής ασημένιων και επάργυρων αντικειμένων και κοσμημάτων.

Είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο της με το έργο της να έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας ως πελάτες αρκετές μεγάλες εταιρείες.

Η σχεδιάστρια Όλγα Κανδαράκη εμπνέεται από τη φύση, τις τέχνες και ό,τι άλλο είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή της και να την συναρπάσει. Τα κοσμήματά της διακρίνονται για την κομψότητά τους, είναι εκλεπτυσμένα και διαχρονικά και συνδυάζονται αρμονικά με οποιοδήποτε outfit κι αν επιλέξετε!

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ