Ο Σπύρος Σούλης μας παρουσιάζει 7 μοναδικούς τρόπους για να μετατρέψουμε το διαμέρισμά μας σε Γαλλικό - Φώτο

Υπάρχει κάτι στην Παριζιάνικη διακόσμηση που κάνει κάθε σπίτι να δείχνει πολυτελές και αβίαστα όμορφο.

Δύο είναι οι βασικοί κανόνες που ακολουθούν οι Γάλλοι στη διακόσμηση του σπιτιού τους: δεν φοβούνται να αναμειγνύουν στιλ και δεν το παρακάνουν.

Δείτε παρακάτω 7 όμορφες ιδέες από το Spiros Soulis.com που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει με παριζιάνικο διαμέρισμα.

Ένας μεγάλος καθρέφτης

Τίποτα δεν είναι πιο γαλλικό από έναν μεγάλο χρυσό καθρέφτη. Βάλτε έναν τέτοιο καθρέφτη στο σαλόνι σας και δείτε το να αλλάζει εντελώς.

Ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε αέρα Παρισιού στο σπίτι σας είναι να βάλετε ένα vintage έργο τέχνης σε έναν από τους τοίχους σας. Βρείτε online πολύ όμορφους και οικονομικούς πίνακες και ανανεώστε το σαλόνι σας και όχι μόνο.

Ένας πολυέλαιος

Ένας πολυέλαιος είναι must σε κάθε γαλλικό σπίτι. Βάλτε τον στο σαλόνι ή ακόμα και στο μπάνιο για να το κάνετε να δείχνει πιο πολυτελές.

Ένα vintage χαλί

Θα αναβαθμίσει σίγουρα τη διακόσμηση του χώρου που θα το βάλετε και αν είναι και καλής ποιότητας θα το έχετε μια ζωή.

Παραδοσιακά έπιπλα

Αν δεν μπορείτε να βρείτε πραγματικά vintage γαλλικά έπιπλα τότε μπορείτε να ψάξετε για παραδοσιακά κομμάτια που έχουν στιλ και θυμίζουν κάτι από τα παλιά.

Κλασική γαλλική μπανιέρα

Υπάρχει τίποτα που θα σας κάνει να νιώσετε πιο Γαλλίδα από το να βουλιάξετε σε μια τέτοια μπανιέρα; Αν είστε σε φάση ανακαίνισης του μπάνιου σας και σας αρέσει το γαλλικό στιλ τότε μια τέτοια αλλαγή θα μεταμορφώσει εντελώς το μπάνιο σας.

Σουβέρ Les Girls

Δεν χρειάζεται να δώσετε πολλά χρήματα για να δώσετε στο σπίτι σας μερικές γαλλικές πινελιές. Αυτά τα όμορφα σουβέρ Les Girls του Jonathan Adler, για παράδειγμα, μπορούν να δώσουν ένα fun, πολύχρωμο, γαλλικό vibe από μόνα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ