22χρονη καλλονή βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου- Ερωτικά παιχνίδια με το Γερμανό φίλο της που συνελήφθη (φώτο)

Ο φίλος της κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Ο Γερμανός φίλος μιας 22χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ελβετία, μετά από ένα "ερωτικό παιχνίδι  που πήγε στραβά", συνελήφθη. Ο 29χρονος Marc Schatzle σύντροφος της Anna Florence Reed , αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Το άψυχο σώμα της 22χρονης  Anna Florence Reed βρέθηκε στο πάτωμα του μπάνιου του δωματίου περίπου στις 7.00 το πρωί της Τρίτης, Οι πελάτες του ξενοδοχείου   La Palma au Lac, που έμεναν στα γειτονικά δωμάτια κατέθεσαν ότι το βράδυ της Δευτέρας άκουσαν φωνές από το δωμάτιο της 22χρονης.

 Other guests at the hotel reportedly heard the Brit fighting with her boyfriend

Η 22χρονη κοπέλα βρισκόταν στο Λοκάρνο της Ελβετίας για ολιγοήμερες διακοπές με τον 29χρονο σύντροφό της. 

 Anna Florence Reed, 22, was found dead at the Ramada La Palma au Lac in Locarno, Switzerland

 Σε επίσημη ανακοίνωση, η αστυνομία ανέφερε πως ένας 29χρονος Γερμανός συνελήφθη και οδηγείται στην εισαγγελία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.   Ένας μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι νωρίς το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 6.30, ο 29χρονος εμφανίστηκε αναστατωμένος στη ρεσεψιόν και είπε πως η σύντροφός του είχε πρόβλημα υγείας και πως ήταν άρρωστη. 

 A post-mortem examination shows that Anna died of asphyxiation

Ο υπάλληλος της ρεσεψιόν κατάλαβε από τη φωνή του 29χρονου ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς που κατέφθασαν λίγη ώρα βρήκαν την 22χρονη πεσμένη αργότερα στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της και απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.  

Ο 29χρονος μίλησε με την αστυνομία στο ξενοδοχείο, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση . Συνελήφθη αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου που ανησύχησαν από τις φωνές που ακούγονταν από το δωμάτιο, ειδοποίησαν το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 3 τη νύχτα και ένας υπάλληλος πήγε στο δωμάτιο του ζευγαριού για να δει τι συμβαίνει.

 The young woman's 29-year-old boyfriend reportedly told Swiss cops that she died in a sex game gone wrong

Το ζευγάρι έφτασε στο πολυτελές ξενοδοχείο το Σάββατο και ζήτησε μια σουίτα στην οποία επρόκειτο να μείνει πολλές μέρες.

Σύμφωνα με την The sun, την ίδια μέρα η Anna και ο φίλος της που έχει πολλά τατουάζ φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί στην πισίνα του ξενοδοχείου.

 Swiss cops are investigating a charge of intentional murder

Λίγο αργότερα πήγαν μαζί σε μία μπουτίκ και η Anna αγόρασε δύο ακριβά φορέματα. Ο υπάλληλος της μπουτίκ είπε ότι το ζεγάρι φαινόταν ευτυχισμένο και οι δύο τους φαινόταν πολύ ερωτευμένοι.

Σύμφωνα με την  Corriere del Ticino  ο 29χρονος δήλωσε  στους αστυνομικούς ότι η Anna πέθανε στη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού που "πήγε στραβά".

Η νεκροψία επιβεβαίωσε πως η 22χρονη πέθανε από ασφυξία. Στο σώμα της δεν βρέθηκαν ίχνη βίας, ωστόσο υπήρχαν εκδορές και κοψίματα, αναφέρει η Metro.co

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ