Η πριγκίπισσα Ευγενία γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των αδερφών - Τρυφερές φωτογραφίες με την αδερφή της Βεατρίκη (φώτο)

Έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της

Η Πριγκίπισσα Ευγενία είναι το μοναδικό μέλος της βρετανικής Βασιλικής οικογένειας που διαθέτει Instagram.

Η ίδια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τις δράσεις της αλλά και πολλά "flash back" από τότε που ήταν μικρή. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της Βεατρίκη με την οποία μοιάζουν "σαν δύο σταγόνες νερό".

Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να μην τιμήσει την παγκόσμια μέρα των αδερφών, αναλόγως. Η 29χρονη πριγκίπισσα ανέβασε στο Instagram, δύο πολύ όμορφες φωτογραφίες με την αδερφή της.

Στην πρώτη η Ευγενία είναι νύφη και η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδερφή της, Βεατρίκη γελαστή της κρατάει την ουρά από το νυφικόγια να μπει στο αυτοκίνητο. Στη δεύτερη οι δύο πριγκίπισσες είναι ξαπλωμένες στο γρασίδι σε μία υπέροχη πόζα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy National Siblings Day... and to my big sister, your the best especially when helping me and my dress into the getaway car. #nationalsiblingday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις

"Ευτυχισμένη ημέρα των αδερφών, και ιδιαίτερα για την μεγάλη μου αδερφή: Είσαι η καλύτερη ιδιαίτερα όταν με βοηθάς να βάλω το νυφικό μου φόρεμα μέσα στο αυτοκίνητο", έγραψε ,η πριγκίπισσα Ευγενία στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ