ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα και τις δύο κόρες του - "Είναι πράξη δικαιολογημένη στα μάτια του Θεού" - λέει (φώτο-βίντεο)

Πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατά και δολοφόνησε και έναν οικογενειακό φίλο

Ένας άντρας από το Φοίνιξ συνελήφθη με την υποψία ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, δύο από τα τρία μικρά του παιδιά και έναν άντρα που πίστευε ότι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του, με τον φερόμενο δράστη να λέει στην αστυνομία ότι πίστευε ότι οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν δικαιολογημένες "στα μάτια του Θεού".

Ο 46χρονος Austin Smith τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη μετά από ριπές πυροβολισμών που άφησαν την 29χρονη σύζυγό του και τις κόρες του 5 και 7 ετών νεκρές στο σπίτι της οικογένειας, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τόμι Τόμσον, σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Smith πίστευε ότι η σύζυγος του Dasia Patterson, τον απατούσε με τον αδερφό του. Γύρισε στο σπίτι στις 8.15 τοπική ώρα και μίλησε στη σύζυγο του για τον υποτιθέμενο δεσμό , τον οποίο εκείνη αρνήθηκε. Ο Smith είπε στην αστυνομία ότι σκότωσε την σύζυγο του και την 5χρονη κόρη του Nasha Smith, επειδή ένιωσε ότι "ο Θεός του είπε να το κάνει".

Η μεγαλύτερη κόρη του η 7χρονη Mayan Smith πέθανε από αιμοραγία όταν ο πατέρας της την πυροβόλησε επειδή έκλαιγε. Ο Smith είπε στην αστυνομία ότι δεν σκότωσε την μικρότερη κόρη του που είναι 3 ετών, γιατί του θύμιζει τον εαυτό του σε αντίθεση με τις άλλες δύο που του θυμίζουν τη μητέρα τους.

Στη συνέχεια ο Smith πήγε στο σπίτι που μένει ο αδερφός του και πυροβόλησε έναν οικογειακό φίλο, τον 46χρονο Ron Freeman, επειδή του είπε ότι είναι τρελός να πιστεύει ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Ο Smith συνέχισε να πυροβολεί τον Freeman, ακόμα κι όταν αυτός είχε πέσει στο έδαφος, αναφέρει το abc15.com

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων το βράδυ της Πέμπτης μετά από αναφορές για πυροβολισμούς και βρήκαν έναν νεκρό άνδρα (σ.σ. τον 46χρονο) καθώς και έναν άνδρα και μια γυναίκα τραυματισμένους από πυροβολισμούς.

Ο αστυνομικός εκπρόσωπος δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το ποινικό μητρώο του ύποπτου ή αν η αστυνομία είχε κληθεί στο παρελθόν στο σπίτι της οικογένειας

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ