Συναρπαστικές Vintage Pics: 30 σούπερ-σταρ μπαμπάδες με τις κορούλες τους - Ο Πάμπλο Πικάσο, ο Άλφρεντ Χίτσκοκ , ο Όρσον Ουέλς και...

Οι πολύ διάσημοι μπαμπάδες έβρισκαν πάντα χρόνο για τις "υπέροχες κυρίες" της ζωής τους

Η σχέση μπαμπά- κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη και αυτό είναι κάτι που ισχύει και τους διάσημους μπαμπάδες που θα δείτε στις φωτογραφίες. Πασίγνωστοι σε όλο τον κόσμο, δεν μπόρεσαν να "γλυτώσουν" από τον τίτλο του "χαζομπαμπά". Είτε είχαν μόνο ένα παιδί είτε ήταν πιο μεγάλη η οικογένεια τους, η κορούλα τους κατέχει στη ζωή τους τον τίτλο της πιο σημαντικής γυναίκας.

Είτε ήταν αστέρες του σινεμά, όπως ο Γκάρυ Κούπερ, ο  Όρσον Ουέλς, ο Τζον Μπάριμορ, ο Στιβ ΜακΚουίν, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ , ο Σερ Μάικλ Ρεντγκρέιβ,  ο Ντάστιν Χόφμαν, ο Τζακ Νίκολσον, ο Ντόναλντ Σάδερλαντ,  ο Τσάρλι Τσάπλιν, είτε διάσημοι συγγραφείς όπως ο Άλφρεντ Χίτσκοκ, είτε μεγάλα αστέρια της μουσικής όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Ντέζι Αρνάζ.

Τι κι αν ήταν ο μεγαλύτερος ζωγράφος του κόσμου; Ο Πάπμλο Πικάσο "έλιωνε" μπροστά στη μικρή του Παλόμα.

Ο Χάρι Τρούμαν, ο  Λύντον Τζόνσον,ο Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ, κρατούσαν στα χέρια τους τις τύχες του πλανήτη ως Προέδροι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αλλά όταν κρατούσαν στα χέρια τους τις κόρες τους ήταν απλώς "μπαμπάδες",

Αυτοί και άλλοι ακόμα διάσημοι κύριοι που θα δείτε στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Vintage Es, όσο πολυάσχολοι κι αν ήταν έβρισκαν πάντα χρόνο για τις "υπέροχες κυρίες" της ζωής τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ