Μόνικα Μπελούτσι: Πως έφτασε ντυμένη στο πάρτι του Madame Figaro - Ουάου φώτο

Εκθαμβωτική όπως πάντα

Τι κι αν διανύει το 54ο έτος της ηλικίας της; Η Μόνικα Μπελούτσι είναι αίωνιο σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Σέξι και λαμπερή ξέρει πως να εντυπωσιάζει στις εμφανίσεις της.

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Automobile Club, στην πλατεία Κονκόρντ στο Παρίσι , πήραν μια γεύση από... Κάννες αφού το Diner du Cinema , πάρτι του Madame Figaro, συγκέντρωσε για άλλη μια φορά, τα μεγαλύτερα αστέρια του γαλλικού σινεμά κι όχι μόνο.

Η Μόνικα Μπελούτσι εκθαμβωτική όπως πάντα έφτασε στο πάρτι με ολόσωμη Animal Print (το απόλυτο trend της χρονιάς), φόρμα του σχεδιαστή Αλεξάντρ Βοτιέ. Τη συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα Κριστιάν Λουμπουτέν και Clutch τσαντάκι chanel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤At the arrival, place de la Concorde for the @madamefigarofr Diner du Cinema Dressed by @alexandrevauthier Clutch @chanel Shoes @louboutinworld Hair @johnnollet Mua @letiziacarnevale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις

Βέβαια αυτό το Look δεν είναι για όλες.... αλλά η Μόνικα μπορεί να το υποστηρίξει. Η Ιταλίδα σταρ ανέβασε την εκπληκτική φώτο στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ