Μενίδι: Λήστεψαν ντελιβερά, μετά είχαν τροχαίο & ο ένας από τους δράστες σκοτώθηκε

Καρφώθηκαν με κλεμμένο Ι.Χ. σε λεωφορείο

 Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 21.40 το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι, στη διασταύρωση της Λεωφ. Καραμανλή με την Αγίας Τριάδας, όταν ένα αυτοκίνητο εμβόλισε ένα αστικό λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 724 (Αχαρναί "Μεσονύχι" - Ν. Ιωνία "κυκλική").

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα άτομα λήστεψαν διανομέα φαγητού και του άρπαξαν τις εισπράξεις με την απειλή μαχαιριού.    

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει από την πορεία του και να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδας. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ο οδηγός του λεωφορείου. Οι δύο από τους επιβάτες του Ι.Χ. διέφυγαν μετά τη σύγκρουση, ενώ οι άλλοι δύο και ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο. 

Ο ένας από τους δράστες άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο τρίτος επιβάτης του Ι.Χ., επίσης τραυματισμένος, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ