Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλυπτικός: Δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά...- Ο πατέρας μου δεν πήγε ποτέ διακοπές μαζί μου

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People.

Σε αυτή μίλησε για πολλά, μεταξύ των οποίων και της σχέσης του με τον πατέρα του.

Ο τηλεοπτικός «Ηλίας» μπορεί στην «Μουρμούρα», να υποδύεται τον ευτυχισμένο μπαμπά, ωστόσο όπως παραδέχεται ο ίδιος, αυτό το σενάριο δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη στην πραγματική του ζωή.

Ποιο ήταν το μεγάλο παράπονο από τον πατέρα σου όσο εκείνος ζούσε; 

Δεν θυμάμαι να με πήγε ποτέ διακοπές το καλοκαίρι. Αν έκανα ως παιδί μια-δυο φορές διακοπές, ήταν με τη μητέρα μου ή με κάποιον συγγενή. Με τον πατέρα μου ποτέ. Ασχολούνταν συνεχώς με τη δουλειά.

Τι δουλειά έκανε; 

Λογιστής. Όπως ο κυρ Ηλίας στη Μουρμούρα. Ήταν μια δουλειά που είχα μισήσει μικρός και τώρα μου τα ’φερε η μοίρα να υποδύομαι τον λογιστή.

Αν γινόσουν πατέρας, τι θα έκανες διαφορετικά;

Ούτε σαν σκέψη δεν θέλω να υπάρχει αυτό. Δεν θα ήμουν καλός πατέρας. Μάλλον απόμακρος και αυταρχικός. Μου απορροφά τόσες ώρες της μέρας η δουλειά μου και οι μελέτες μου που δεν θα ήταν ωραίο να πω σε ένα παιδί «Σταμάτα γιατί θέλω να διαβάσω».

Και στην εγωιστική ατάκα «Εμένα ποιος θα με γηροκομήσει;» τι απαντάς;

Ουδείς! Δεν θέλω να με γηροκομήσει κανείς! Θα πάω σε ένα ωραίο γηροκομείο και ελπίζω ότι θα βρεθεί κανένας καλός Χριστιανός να μου δώσει τα φάρμακά μου μέχρι να φύγω και εγώ από αυτή τη ζωή. Άσε που πιστεύω ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι όταν αυτός πεθαίνει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ