Το Eirinika αποκαλύπτει τι είπαν για την Ελληνίδα γυναικολόγο της Μέγκαν Μαρκλ Μίνα Σαββίδου, πρώην πελάτισσές της

Τι έχουν πει για την γυναικολόγο γυναίκες τις οποίες έχει ξεγεννήσει; 

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή η είδηση πως μια Ελληνίδα γυναικολόγος βρίσκεται ανάμεσα στις γιατρούς που παρακολουθούν την Δούκισσα του Σάσσεξ η οποία αναμένεται να γεννήσει έως το τέλος του μήνα.

Η Μίνα Σαββίδου είναι μια εξαίρετη γιατρός και αυτό το αποδεικνύουν και τα λόγια των γυναικών που έχει ξεγεννήσει.

Η Δρ Μίνα Σαββίδου πήρε το πτυχίο της το 1992. Μετά την αποφοίτησή της από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, εργάζεται σαν γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε ως ειδικευόμενη στην Μαιευτική και Γυναικολογία στον Βορειοδυτικό Τάμεση στο Λονδίνο. Το 1998 βραβεύτηκε ως μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2004. 

Μια πελάτισσα της είπε για αυτήν στην φόρμα σχολίων της ιστοσελίδας της: "Η Δρ Σαββίδου είναι μια πανέξυπνη και έμπειρη μαιευτήρας και γυναικολόγος και ήμασταν απίστευτα τυχεροί που την γνωρίσαμε. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου η Δρ Σαββίδου ήταν πάντα στην ώρα της  στα ραντεβού μας δίνοντάς μας χρόνο να συζητήσουμε τα ερωτήματα, ή και τις ανησυχίες που είχαμε.  Ανταποκρινόταν πάντα  στις ανάγκες μας, πιστεύω ακράδαντα ότι οφείλω την υγιή εγκυμοσύνη μου και τη θετική εμπειρία γέννησης στην επαγγελματική εμπειρία της.’’ - E.S.

Μια άλλη γυναίκα πρόσθεσε: "Μπορώ να συστήσω με μεγάλη βεβαιότητα τη Μίνα Σαββίδου, με βοήθησε να γεννήσω δύο μωρά και πραγματικά αισθάνθηκα ότι όλα έγιναν με ομαδική δουλειά.  Επιπλέον, είναι απλά ένα αξιολάτρευτο πρόσωπο, πολύ φιλικό, πάντα έτοιμο να βοηθήσει ή να συζητήσει και να λάβει το επιπλέον βήμα. Ήμουν σε πολύ καλά χέρια.’’ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ