Ποιος κέρδισε τη μάχη του Σαββατοκύριακου; - Η Μπαλατσινού "απέναντι" στον πρώην της Κωστόπουλο ή η Γερμανού;

Σε ποιον έδωσαν "ψήφο εμπιστοσύνης" οι τηλεθεατές; - Ποιος κέρδισε την "μάχη" της τηλεθέασης;

"Εκπαιδεύοντας την Τζένη" είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής που παρουσιάζει η Τζένη Μπαλατσινού. Μέσα από την εκπομπή,  η οποία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00, η Τζένη Μπαλατσινού θα μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό δέκα ημέρες από τη δική της καθημερινότητα την οποία αλλάζει δραστικά για να μπορέσει να τη βελτιώνει συνεχώς μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορεί.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 13/4, "απέναντι" από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Όλα λάθος" που θα προβάλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο "Open".

Η εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού "κέρδισε στα σημεία" σε τηλεθέαση την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, έλκοντας το ενδιαφέρον περισσότερων τηλεθεατών. Συγκεκριμένα το "Εκπαιδεύοντας την Τζένη", στην πρεμιέρα του κέρδισε λίγο πάνω από το 10% των τηλεθεατών, (10,6%), ενώ η εκπομπή "Όλα λάθος" έφτασε το  6,1%.

Και μπορεί στη "μάχη" Μπαλατσινού- Κωστόπουλος, νικήτρια να βγήκε η Τζένη, η μεγάλη νικήτρια της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο όμως, είναι για μία ακόμη φορά, η Ναταλία Γερμανού, με το "Καλύτερα δεν γίνεται".

Το Σάββατο η εκπομπή της Ναταλίας κέρδισε το 18,3%, αφήνοντας αρκετά πίσω την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κώστοπουλο που "έπαιζαν" απέναντι της.

Την Κυριακή 14/4, η εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" πήρε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης φτάνοντας το 19,1% ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος και το "Όλα λάθος" έφτασαν το 7%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ