"Πρίγκιπας" ο Στέφανος μας! Ο Τσιτσιπάς με την crème de la créme του τένις στο Μονακό - Ποζάρουν όλοι δίπλα στον Αλβέρτο (φώτο- βίντεο)

 Τα μεγάλα αστέρια του τένις ξεναγήθηκαν στο "Δωμάτιο του Θρόνου", στα "Μεγάλα Διαμερίσματα" αλλά και στο "Άρμα του Παλατιού"

Στο Μονακό βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου λαμβάνει μέρος στο 13o τουρνουά τένις του Μόντε Κάρλο, (Rolex Monte-Carlo Masters),  στο οποίο  διεκδικεί ακόμα ένα τίτλο. 

Εκεί βρίσκονται μερικοί από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου εκτός του Ρότζερ Φέντερερ που δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά.

@Palais Princier de Monaco

Ο Πρίγκηπας Αλβέρτος Β'  υποδέχθηκε στο Παλάτι του Μονακό, 11 κορυφαίους τενίστες από όλο τον κόσμο.  Ανάμεσα τους και ο "δικός μας" Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος  Έλληνας τενίστας ο οποίος και αυτή την εβδομάδα είναι στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης με αφορμή την έναρξη του Masters του Μόντε Κάρλο επσκέφτηκε το παλάτι, μαζί με την "Creme de la creme" του παγκόσμιου τένις.

@Palais Princier de Monaco

Μαζί του  ήταν ο Ράφα Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Κάι Νισικόρι, ο Μάριν Τσίλιτς, ο Felix Auger-Aliassime, ο Ντόμινικ Τίεμ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ , ο Νταβίντ Γκοφάν και ο Μίσα Τσβέρεφ

 

 

Συνοδευόμενοι από την βαρόνη Elizabeth-Ann de Massy, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά, και την Mélanie de Massy, οι παίκτες έφτασαν στο παλάτι στις 4:30 μ.μ  Τα μεγάλα αστέρια του τένις ξεναγήθηκαν στο "Δωμάτιο του Θρόνου", στα "Μεγάλα Διαμερίσματα" αλλά και στο "Άρμα του Παλατιού".

 

 

 

 

Στη συνέχεια συνάντησαν τον πρίγκιπα Αλβέρτο στην πολυτελή Mirror Gallery για ένα κοκτέιλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Hello Monaco.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks everyone for helping with this great activity. It was lovely to visit The Palace as a group and an honor to meet such a respectable person.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και οι άλλοι τενίστες ανέβασαν στα Social Media φωτογραφίες από την επίσκεψη στο παλάτι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was so nice and such an honor to visit the royal family in the Monaco castle with my fellow players today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander Zverev (@alexzverev123) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merci ? #monaco #palais #montecarlo #palace #princealbert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ