Σπονδή: 20 βραβευμένα χρόνια στο elegant εστιατόριο του Παγκρατίου - Κομψότητα & αυθεντικές γεύσεις για πολλά αστέρια Michelin

Κομψότητα, αυθεντικότητα και αισθητική, αυτές είναι οι λέξεις που συνοψίζουν την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία της Σπονδής.

Ένα εστιατόριο τόσο κομψό στις γεύσεις, αλλά και στη διακόσμηση που του αξίζουν χωρίς αμφιβολία τα 2 αστέρια Michelin που διεκδίκησε και κέρδισε στην κατηγορία «Main Cities of Europe 2019» πρόσφατα. 

Τα πιο φρέσκα υλικά εποχής συνδυάζονται με φαντασία και γνώση και δίνουν elegant πιάτα, μοναδικής παρουσίας και γευστικού αποτελέσματος. Το μενού ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με προϊόντα εποχής και φυσικά τη δημιουργική έμπνευση του σεφ  Άγγελου Λάντου έρχεται να προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία άνευ προηγουμένου. Όσο για τις γλυκές δημιουργίες, αυτές είναι αποτέλεσμα του Chef Pâtissier Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Άγγελος Λάντος

 

Σπύρος Πεδιαδιτάκης

 

Τα πιάτα ακροβατούν ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο, στην κλασσική και τη μοντέρνα Γαλλική κουζίνα. Το αποτέλεσμα είναι τόσο μοναδικό που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, την όραση, την όσφρηση με φίνα αρώματα και τη γεύση με μια δόση εξωτισμού.

Δημιουργία του Απόστολου Τραστέλη το 1996, η Σπονδή είναι πια σημείο αναφοράς για την Ελλάδα. Για πάνω από δύο δεκαετίες η Σπονδή γράφει ιστορία σε μια γωνιά του Παγκρατίου, σε ένα όμορφο νεοκλασικό με γαλάζια πρόσοψη και το ωραίο λογότυπο μιας γυναικείας φιγούρας, ίσως αιγυπτιακής προέλευσης, που κάνει σπονδές. 

Είναι το εστιατόριο που παρ' ότι βρίσκεται απομονωμένο από τις υπόλοιπες "πιάτσες", κατόρθωσε να αφήσει το δικό του στίγμα στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας και να εδραιωθεί ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Είναι το εστιατόριο που κατόρθωσε να αποδείξει ότι και η Ελλάδα είναι ικανή να διαθέτει χώρους εστίασης τόσο υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μάλιστα επιβραβεύονται διεθνώς. 

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ