54 φωτογραφίες με το μακιγιάζ που προτείνουν οι Γαλλίδες για το φετινό καλοκαίρι - Απόλυτα φυσικό ή disco !

Έντονο ή απαλό μακιγιάζ; Ποιες αποχρώσεις είναι στη μόδα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκιές ματιών και με τα κραγιόν;

Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που βουρτσίζουμε τα φρύδια μας; Είναι καιρός να υιοθετήσουμε τα γυαλιστερά χείλη με glossy κραγιόν; Το moodboard των ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών 2019 μακιγιάζ με τις τάσεις που εντοπίζονται στη μόδα απαντά σε όλα αυτά τα ερωτήματα, που απασχολούν κάθε γυναίκα.

 

Κόκκινο κραγιόν, παστέλ σκιές, χρωματιστή μάσκαρα, έντονες σκιές, είναι μερικές από τις τάσεις στο μακιγιάζ που επικρατούν φέτος. Σίγουρα τώρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν. 

Η αρχή για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι η βάση του, που θα κάνει το πρόσωπο να λάμπει και να δείχνει αψεγάδιαστο. Το makeup, το concealer, οι γυαλάδες, το ρουζ και η πούδρα είναι το Α και το Ω για ένα σταθερό και σωστό μακιγιάζ και φέτος οι top makeup artists προτείνουν φυσικό μακιγιάζ και μάλιστα αυτό που δεν χρησιμοποιεί καθόλου βάση. Έτσι αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά μιας γυναίκας και αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Κάποιοι οίκοι βέβαια προτείνουν μια πινελιά concealer ή κάποιο primer που απαλύνει τις ατέλειες μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητο.

Βάλε χρώμα στα μάτια. Αυτή είναι μία ακόμη τάση της καλοκαιρινής σεζόν. Έντονες σκιές και μολύβια που τονίζουν το βλέμμα και προσδίδουν μία παιδικότητα είναι must στο μακιγιάζ. 

Ακόμα μία δυνατή τάση της σεζόν, σύμφωνα με το Elle.fr είναι το glitter. Δεν ξέρω αν φανταζόσουν ποτέ ότι το glitter θα απενοχοποιηθεί τόσο εύκολα.Kι όμως, αν θες κι εσύ να ξεχωρίσεις και να λάμψεις με την εμφάνισή σου, μπορείς να φορέσεις glitter παντού και μάλιστα ότι ώρα θελήσεις. Βάλε απλά λίγη φαντασία!

 

Φωτογραφίες: Maquillage printemps été © Imaxtree

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ