Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα τελευταία της μηνύματα θα λύσουν το μυστήριο - Τι δείχνει το DNA στο σπίτι που έλαβε χώρα ο θάνατος;

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη

Ρόλο – κλειδί στο έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρόδο αναμένεται να διαδραματίσει η αποκάλυψη των μηνυμάτων τόσο του 21χρονου Ροδίτη όσο και των τελευταίων διαλόγων που είχε η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη μέσω Facebook.

Σύμφωνα με την ροδίτικη εφημερίδα «Δημοκρατική», οι εργαστηριακές εξετάσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι ο «φάκελος» που θα στείλει η εταιρεία Facebook στις ελληνικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις 7 Δεκεμβρίου του 2018 και παραμένουν στις φυλακές Γρεβενών.

«Μίλησε» το DNA

Το DNA του θύματος βρέθηκε παντού στο σπίτι του δράση στους Πευκούς, όπως επίσης και του άλλου κατηγορούμενου: σε βάνα μπανιέρας, σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας, σε τοίχο χολ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο κόκκινου χρώματος, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολονάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού, στα καθίσματα.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φώκιας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία.

Νέο επεισόδιο στις Φυλακές Γρεβενών

Σύμφωνα με την Espresso, o 21χρονος Ροδίτης μπλέκεται σε καβγάδες με τους συγκρατούμενούς του, μιλάει ειρωνικά στους φύλακες, με το τελευταίο περιστατικό να τον θέλει να ήπιε χλωρίνη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για τη συμπεριφορά του 21χρονου και θεωρούν ότι δεν αποκλείεται να έχει απώτερο σκοπό. Οι εκτιμήσεις των υπευθύνων της φυλακής είναι ότι ο Ροδίτης “παίζει” τον διαταραγμένο, επιχειρώντας να δείξει πως πάσχει από ψυχική νόσο και να αναγκάσει με αυτόν τον τρόπο τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πάντως, σημειώνεται ότι η ανακρίτρια είχε ζητήσει έγκαιρα τα πορίσματα από τους ειδικούς για την ψυχική υγεία των δύο κατηγορουμένων για το άγριο φονικό που συντάραξε το πανελλήνιο.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο 21χρονος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με δύο άλλους κρατούμενους, λίγο αφότου είχε γυρίσει από το γραφείο της ανακρίτριας.

Πηγή: Dimokratiki, Espresso

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ