Eva Mendes: Και τότε συνέβη ο Ryan Gosling – Τον ερωτεύτηκα & ήθελα τα δικά του παιδιά

Εύα Μέντες: Ο Ράιαν μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο...

Η Κουβανή σταρ επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή, αν και είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ, Ράιαν Γκόσλινγκ. 

Μιλώντας στο Women’s Health, η ηθοποιός και σχεδιάστρια, Eva Mendes που φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Μαΐου, εξομολογήθηκε ότι πριν γνωρίσει τον σύντροφο της δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της με παιδιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Really loving the Hannah shirt dress from this March collection ?Out now ? #NY&CoPartner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις

 

Μετά από περίπου οκτώ χρόνια έρωτα και έχοντας αποκτήσει δύο κόρες μαζί, την 4χρονη Εσμεράλντα και την δύο ετών Αμάντα, η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την οικογένειά της. 

Στην ερώτηση τι ήταν αυτό που ξύπνησε το μητρικό σου ένστικτο, η Εύα Μέντες απάντησε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη: «Συνέβη ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Όταν τον ερωτεύτηκα, τότε μου φάνηκε λογικό να αποκτήσω παιδιά. Τα δικά του παιδιά».

 

 

Η Μέντες αναφέρει στη συνέντευξή της ότι τώρα που τα κορίτσια κάπως μεγάλωσαν έχει αρχίσει να αισθάνεται ξανά σαν φυσιολογικός άνθρωπος.  Παραδέχεται ότι το να μεγαλώνεις μια οικογένεια είναι δύσκολη υπόθεση και δεν θα τα έβγαζε πέρα αν δεν είχε βοήθεια από τους «δικούς της» ανθρώπους. 

 

 

«Έχουμε μια φοβερή ομάδα στήριξης: τη μαμά του Ράιαν, τη μαμά μου και τις αδελφές μου. Είναι ένα ολόκληρο χωριό για μένα που μας βοήθησε», είπε η Εύα Μέντες. 

«Πραγματικά συμπονώ τις γυναίκες που δεν έχουν βοήθεια και μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια που όλα τα έκανε ο ένας γονιός. Αγαπώ το μπαμπά μου, αλλά επί τους ουσίας η μητέρα μας μεγάλωσε και τους τέσσερις». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ