Έγκλημα στο Αίγιο: Αρνείται ότι πέταξε το μωρό στα σκουπίδια - Θα γίνει εξέταση DNA

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες πριν, Κυριακή - Δευτέρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες  η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη (δεν πρόκειται για σύλληψη) φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πως πέταξε το παιδί στα σκουπίδια παρά μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες πριν, Κυριακή - Δευτέρα, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Για τη διελεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπανδρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια, αναφέρει το The Best.

Το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα σήμερα

Χθες βράδυ μια γυναίκα 35 ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ