Σαντορίνη: Θρήνος για τον Τόμπι και τη Μίλι - Το νεαρό ζευγάρι Βρετανών που σκοτώθηκε - Πως συνέβη το δυστύχημα (φώτο)

Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές του Πάσχα για τους 25χρονους Τόμπι και Μίλι Σαβίλ. Το νεαρό ζευγάρι Βρετανών δασκάλων σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα όταν η μηχανή τύπου "γουρούνα" που οδηγούσε ο Τόμπι έπεσε από μεγάλο ύψος σε χαράδρα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Σαντορίνη.

Ο Τόμπι και η Μίλι που παντρεύτηκαν το 2017, βρίσκονταν στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα. Τη δεύτερη μέρα ο Τόμπι, νοίκιασε μια μηχανή για να κάνουν μια τριήμερη εκδρομή στον Προφήτη Ηλία. "Ήταν το πιο τραγικό δυστύχημα", ανέφερε ο υπάλληλος του γραφείου που ενοικίασε το όχημα στο νεαρό ζευγάρι, στην βρετανική εφημερίδα The Sun.

"Το δυστύχημα συνέβη όταν ο Τόμπι που οδηγούσε τη μηχανή επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου. Δεν υπολόγισε σωστά το χώρο που είχε,  έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να βρουν ακαριαίο θάνατο", συνεχίζει ο υπάλληλος .

Η εφημερίδα The sun αναφέρει ότι στην περιοχή δεν υπάρχει κάποιος φράχτης ή προστατευτικό κιγκλίδωμα, που θα μπορούσε να αποτρέψει το δυστύχημα. Ο Τόμπι και η Μίλι γνωρίστηκαν στη Χριστιανική Ένωση του Πανεπιστημίου Durham. 

Η Μίλι ήταν δασκάλα στο Ρωμαϊκό Καθολικό Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Άννας στο Vauxhall, στο  Νότιο Λονδίνο, και ο Τόμπι δίδασκε  ιστορία στην Ακαδημία Grace Evelyn στο κοντινό Brixton.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Με αναρτήσεις στα Social Media εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Τόμπι και της Μίλι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ