10 εντυπωσιακές κουζίνες τις οποίες θα θέλατε και στο δικό σας σπίτι!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι κουζίνες αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους χώρους, αν όχι το κέντρο, του σπιτιού.

Εκεί χαλαρώνουμε, διασκεδάζουμε και φυσικά μαγειρεύουμε και απολαμβάνουμε το φαγητό.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό τις μετατρέψουμε σε χώρους που η αισθητική τους αποπνέει ζεστασιά και χαρά. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα ψάχνουμε για έμπνευση – και αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε 10 κουζίνες που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. 

Δείτε τις φωτογραφίες και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο.

Οι αποχρώσεις του απαλού ροζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε χαρούμενη διάθεση και φωτεινότητα στην κουζίνα. Συνδυάστε το με πολλά φυτά για να πετύχετε το πολύ όμορφο αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

Ένα ανεπιτήδευτο στυλ που χρησιμοποιεί ουδέτερες χρωματικές παλέτες και φέρνει στον χώρο υφές και ιδιαίτερα αντικείμενα αρκεί για να δημιουργήσετε έναν χώρο με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Η μικροσκοπική αυτή κουζίνα πέτυχε ένα στυλ που δεν είναι καθόλου… μικροσκοπικό. Το φυσικό ξύλο, τα φυτά και τα χαλιά στο πάτωμα αποδεικνύουν πως μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφους χώρους σε λίγα μόνο τετραγωνικά.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα χρώματα, αυτή η κουζίνα έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση φιλοξενίας. Το ξύλινο τραπέζι είναι ιδιαίτερα ζεστό, τα μαύρα φωτιστικά ξεχωρίζουν και το φυσικό φως ολοκληρώνει την πολύ όμορφη αυτή σύνθεση.

Μαύρο ψαροκόκαλο στο πάτωμα, μεταλλικά πλαίσια παραθύρων και ντουλάπια σε βαθύ μπλε δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα σε αυτή την κουζίνα.

Τι πιο όμορφο από έναν νεροχύτη γεμάτο λουλούδια; Η μικρή αυτή εξοχική κουζίνα αγκαλιάζει την ρουστίκ αισθητική συνδυάζοντας πανέμορφα στοιχεία και φέρνοντας πολλές και διαφορετικές υφές στον χώρο. Μας αρέσει πολύ!

Ένας απίστευτος τοίχος από τούβλα έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το ανοξείδωτο ατσάλι και δημιουργεί συνοχή στον χώρο. Το ψάθινο χαλί και τα φυτά σε έντονο πράσινο δίνουν χρώμα και υφή και δημιουργούν αυτή την πολύ πρωτότυπη κουζίνα.

Σας αρέσουν οι λευκές κουζίνες; Κανένα πρόβλημα – φέρτε μια πινελιά χρώματος με φυτά ή κάποιο αντικείμενο (όπως εδώ τα δερμάτινα σκαμπό) και θα πετύχετε το μοναδικό στυλ της κουζίνας της φωτογραφίας.

Άλλη μία λευκή κουζίνα όπου ξεχωρίζουν τα εξάγωνα πλακάκια. Το υπέροχο στυλ αναδεικνύεται από τις πινελιές του μαύρου και του πράσινου των φυτών.

Είστε οπαδοί του μίνιμαλ; Τότε αυτή η κουζίνα με τους κατάλευκους τοίχους, την διακριτική γεωμετρία και τις πινελιές μαύρου αποτελεί έμπνευση για να φέρετε τον μινιμαλισμό στον δικό σας χώρο.

Πηγή: spirossoulis.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ