Μαρία Ναυπλιώτου: Ποιες φώτο διάλεξε η κορυφαία ηθοποιός από την παράσταση hit της χρονιάς "Μαρία Κάλλας"

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανανέωσε το ραντεβού της με τους συντελεστές της παράστασης με ένα πολύ ωραίο Photo Album

Φέτος όσοι είχαν την τύχη να πάνε στο θέατρο "Μικρός Χορν" στην οδό Αμερικής είχαν την ευκαιρία να δουν την ταλαντούχα Μαρία Ναυπλιώτου ίσως στον πιο συγκλονιστικό ρόλο της καριέρας της μέχρι τώρα.

Η παράσταση "Master Class" ,ένα έργο εμπνευσμένο από τη ζωή και την προσωπικότητα της ντίβας της όπερας Μαρίας Κάλλας έδωσε τη δυνατότητα στην Μαρία Ναυπλιώτου να ξεδιπλώσει στο έπακρο τις ερμηνευτικές της ικανότητες επί σκηνής και να μας καθηλώσει με μία συγκλονιστική ερμηνεία - κατάθεση ζωής.

Ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων ολοκληρώθηκε και η Μαρία Ναυπλιώτου ανανέωσε το ραντεβού της με τους συντελεστές της παράστασης , με μία πολύ ωραία ανάρτηση στο Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα κλείνει ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων του Masterclass. Μιάς χρονιάς μαγικής, μιάς χρονιάς που μας χάρισε οσα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!. Μία δουλειά ομαδική που αφορούσε εξίσου όλους όσους ασχολήθηκαν με αυτήν. Απο τους ανθρώπους της παραγωγής, τους ανθρώπους πίσω από την σκηνή τους ανθρώπους πάνω στην σκηνή. Μιχάλη Οδυσσέα Στρατή Χριστίνα Βαγγέλη Δήμητρα Αχιλλέα Τάσο Όλγα Βασίλη Δημήτρη Λαμπρυνή Βίκυ Κορίνα Κωνσταντίνε Ματίνα Όλγα Νίκο Κώστα Βάσω Αλέξανδρε και το παρεάκι μου πάνω στη σκηνή Πέτρο Αλέξανδρε Βάσια Εύα Δάφνη Λητώ Βαγγέλη Νικόλα Νίκο σας ευχαριστώ απέραντα!!! Δεν λυπόμαστε όμως. Η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον και του χρόνου στο θέατρο Δημήτρης Χόρν. Καλή αντάμωση♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις

"Σήμερα κλείνει ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων του Masterclass. Μιάς χρονιάς μαγικής, μιάς χρονιάς που μας χάρισε οσα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!. Μία δουλειά ομαδική που αφορούσε εξίσου όλους όσους ασχολήθηκαν με αυτήν.

Απο τους ανθρώπους της παραγωγής, τους ανθρώπους πίσω από την σκηνή τους ανθρώπους πάνω στην σκηνή. Μιχάλη Οδυσσέα Στρατή Χριστίνα Βαγγέλη Δήμητρα Αχιλλέα Τάσο Όλγα Βασίλη Δημήτρη Λαμπρυνή Βίκυ Κορίνα Κωνσταντίνε Ματίνα Όλγα Νίκο Κώστα Βάσω Αλέξανδρε και το παρεάκι μου πάνω στη σκηνή Πέτρο Αλέξανδρε Βάσια Εύα Δάφνη Λητώ Βαγγέλη Νικόλα Νίκο σας ευχαριστώ απέραντα!!! Δεν λυπόμαστε όμως. Η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον και του χρόνου στο θέατρο Δημήτρης Χόρν. Καλή αντάμωση♥️♥️♥️", έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ