Ο Αλέξης Γεωργούλης στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη του σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: "Η Ελλάδα δεν έχει χάσει το brand name της"

«Να βάλω ένα λιθαράκι για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη»

«Συναισθηματική» χαρακτηρίζει την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Είναι μια απόφαση αρκετά συναισθηματική. Νιώθω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες για την Ελλάδα ως προς την απήχηση της διεθνώς» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Η χώρα έγινε στα χρόνια της κρίσης συνώνυμο κακών ειδήσεων.

Σας λέω όμως και σαν ένας άνθρωπος που εργάστηκα αρκετό διάστημα στο εξωτερικό μέσα στην κρίση, ότι η Ελλάδα δεν έχει χάσει το brand name της. Είναι η κοιτίδα της κριτικής σκέψης, του διαλόγου, του πολιτισμού, δηλαδή στοιχείων που είναι απαραίτητα για την επανεκκίνηση που χρειάζεται η Ευρώπη».

Ο ηθοποιός, αναφερόμενος τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση, τονίζει σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Νιώθω ότι μπορώ να συνεισφέρω και εγώ μέσα από τη διαδρομή μου στο χώρο του πολιτισμού, να βάλω δηλαδή ένα λιθαράκι σε μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Γατί πιστεύω ειλικρινά ότι σήμερα η Ευρώπη έχει περισσότερο ανάγκη την Ελλάδα όσο ποτέ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ