Μαρέβα Μητσοτάκη - Κωστής Χατζηδάκης: Πώς είδαν με τον «φακό» τους την ομιλία Βέμπερ στο Ζάππειο

«Παρών» στην ομιλία του Βέμπερ στο Ζάππειο, Μαρέβα Μητσοτάκη και Κωστής Χατζηδάκης. 

Τα δικά τους «κλικ» από την ομιλία του Μάνφρεντ Βέμπερ, στο Ζάππειο, ο οποίος ως επικεφαλής υποψήφιος του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ξεκίνησε επίσημα από την Αθήνα την εκστρατεία του πριν από τις Ευρωεκλογές, «ανέβασαν» Μαρέβα Μητσοτάκη και Κωστής Χατζηδάκης.

Κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας του κ. Βέμπερ είναι «η δύναμη του εμείς» και στην ομιλία του δεν παρέλειψε να εξαπλύσει οξύτατη επίθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων του λαικισμού που όπως σημείωσε πρέπει να ηττηθούν παντού στην Ευρώπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are very proud of our political family. The @epp stood by us throughout our passionate European journey, in good and bad days alike. And we now stand in full support of @manfred.weber's candidacy for the Presidency of the European Commission. Let's activate #ThePowerOfWE! @kyriakos_ @onnedgr Ο @manfred.weber ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Αθήνα. "Η δύναμη του εμείς" μόνο μπορεί να αλλάξει πραγματικά την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Καλή επιτυχία @manfred.weber #ThePowerOfWe!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ