H Κέλι Μπρουκ στην παραλία! - Στέναξαν οι κολυμβητές με το εντυπωσιακό μπούστο -Εκείνη είχε μάτια όμως... (φώτο)

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Οι καμπύλες της , την έκαναν διάσημη στη δεκαετία του 90 όταν κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων θαυμαστών. Η Κέλι Μπρουκ άφησε άφωνους τους θαμώνες μιας παραλίας στην Πορτογαλία όταν έκανε σούπερ εντυπωσιακή εμφάνιση με το φίλο της  Jeremy Parisi

Με φλόραλ ρετρό μπικίνι που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της και κολακεύε ιδιαιτέρως τις γραμμές της η 38 σταρ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Με τα υπέροχα μαύρα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους, nude μακιγιάζ που τόνιζε τα ωραία χαρακτηριστικά  της 

Μπορεί η Κέλι Μπρουκ με το ωραίο μαύρο με ροζ λουλουδάκια vintage μαγιό της να τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της αλλά εκείνη δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον Jeremy με τον οποίο το Μάρτιο έκλεισε "τέσσερα χρόνια ευτυχισμένης σχέσης " , όπως ανακοίνωσε στο Instagram.

Οι δυό τους έπαιξαν στην παραλία σαν παιδιά , χάρηκαν τον ήλιο , τη θάλασσα και φυσικά τον έρωτα τους αφού οι αγκαλιές και τα φιλιά δεν έλειψαν. Η Κέλι δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πόσο ερωτευμένη είναι με τον 33χρονο Γάλλο-Ιταλό εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών. 

Μάλιστα σε συνέντευξη της είχε δηλώσει, ότι τον είδε σε ένα βίντεο τον ερωτεύθηκε και αναρωτιόταν αν έχει Instagram. Στην συνέχεια τον βρήκε στο Instagram, και επικοινώνησε μαζί του. "Η σχέση μας , άρχισε από το Instagram, δήλωσε η χυμώδης Κέλι Μπρουκ, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ