Τα ζώδια σήμερα: Η Σελήνη συναντιέται με Κρόνο & Πλούτωνα - Θυσία των «θέλω» στον βωμό των «πρέπει»

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Σήμερα, η Σελήνη  θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο βαριά και εμείς αυτόματα πιο σοβαροί και συγκρατημένοι.

Θα προσπαθήσουν να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι προκειμένου να καταφέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, δεν οφείλουμε μόνο να προσπαθήσουμε πολύ και να παραμείνουμε εστιασμένοι, συνεπείς και υπομονετικοί, αλλά και να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

Δεν αποκλείεται να θυσιάσουμε χρόνο, συναίσθημα και θέλω για χάρη των καθηκόντων και των υποχρεώσεών μας, να μας πιάσουν ανασφάλειες, ενοχές ή να πέσουμε ψυχολογικά. Ε, Μεγάλη Πέμπτη είναι, οπότε θα συμβαδίσουμε με το κλίμα της ημέρας!

Δείτε ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα, σύμφωνα με το astrology.gr

Αιγόκεροι, η σοβαρότητα, η συνέπεια και η υπομονή που έχετε δείξει θα ανταμειφθεί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα κουραστείτε λιγότερο ή μετά θα είστε ξένοιαστοι, αφού όλο και κάτι ακόμα θα σας ζητηθεί. Γι’ αυτό, βάλτε τα όριά σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα πιεστείτε, θα δυσανασχετήσετε, ενδεχομένως να αγχωθείτε κιόλας από όλα όσα έχετε επιβαρυνθεί, όμως, από τη στιγμή που έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις είναι λογικό. Όσο πιο πολύ γκρινιάζετε, τόσο περισσότερο χρόνο χάνετε.

Τοξότες και Δίδυμοι αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και να διαχωρίσετε το τι είναι αναγκαίο γιατί το Πάσχα είναι προ των πυλών και τα έξοδά σας θα είναι περισσότερα! Τουλάχιστον μην ξοδεύετε για πράγματα που δε σας είναι απαραίτητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ