Άντα Λεούση: Η Σελήνη στον Υδροχόο μας ξυπνάει ζεστά συναισθήματα αλληλοκατανόησης και ανθρωπισμού

Ημερήσιες προβλέψεις 

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, η ημέρα του απόλυτου πένθους για την Χριστιανοσύνη μας. Η Σελήνη στον Υδροχόο λοιπόν, θα μας ωθήσει για αλληλοκατανόηση, φιλανθρωπίες, αλτρουισμό και ανθρωπισμό. Όπως το προστάζει η μέρα.

ΚΡΙΟΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα. Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τρις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ: Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση. Βελτιώστε τη σχέση με το σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο που είχατε ψυχρανθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό. Μη δεχθείτε παθητικά ότι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι. Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξ’ αρχής ότι θα προκαλέσουν καυγάδες. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναστατήστε τώρα σε ότι δε σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σύμφωνα με τον oroskopo.gr.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούριες σας σχέσεις. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις δείτε αναλυτικότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ